Konačno: Čelsi prodaje “kralja pozajmice”!

Za 15. 000. 000 evra! Mario Pašalić definitivno odlazi iz Londona posle pet godina!

Fudbal 11.05.2019 | 08:19
Konačno: Čelsi prodaje “kralja pozajmice”!
Atalanta je, prema navodima italijanske Gazete, odlučila da pokrene pregovore oko otkupa ugovora hrvatskog veziste Marija Pašalića iz Čelsija. Klub iz Bergama igra jednu od najboljih sezona i na pragu je istorijskog ulaska u Ligu šampiona, a takođe su se plasirali i u finale Kupa Italije gde će im rival biti Lacio.

Pašalić se dobro uklopio u ekipu Đampjera Gasperinija i doprineo ovosezonskim uspesima pa su iz kluba odlučili da otkupe njegov ugovor kako je dogovoreno prethodnog leta.

Atalanta ima pravo otkupa od 15.000.000 eura, ali klub će pregovorima nastojati smekša Čelsi kako bi malo smanjio svoja potraživanja, pogotovo jer klub iz Bergama ipak ne spada u finansijski moćne.

Bivši vezista Hajduka iz Splita ove sezone ima 38 nastupa za klub, postigao je sedam golova i zabeležio isto toliko asistencija, što je više nego dovoljno da zadovolji struku i osigura sebi letnji transfer u Bergamo.

Atalanta mu je, inače peti klub od 2014. godine kada je iz Hajduka prešao u Čelsi, a igrao je još i za Elče, Monako, Milan i Spartak iz Moskve, sve na pozajmicama.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar