Успјешна Српска и Прва СДС заједно

Данас су Бијељини предсједници Градских одбора Покрета Успјешна Српска Златко Максимовић и Прве СДС Слободан Максимовић потписали протокол о заједничком политичком дјеловању на подручју Бијељине.

Република Српска 10.05.2019 | 18:36
Успјешна Српска и Прва СДС заједно
Ове двије политичке партије су потписивањем протокола озваничиле међустраначку сарадњу и заједнички наступ на политичкој сцени као и на предстојећим локалним изборима који ће бити одржани идуће године.

- Потписани протокол градских одбора Покрета Успјешна Српска и Прве СДС о заједничкој сарадњи и дјеловању на предстојећим изборима првенствено у Бијељини подразумијева такође и формирање заједничке изборне листе на локалним изборима 2020. године, а свакако у наредном периоду ћемо потписати протокол и за многа друга мјеста у Републици Српској - рекао је предсједник Покрета Успјешна Српска Златко Максимовић.

Златко Максимовић је такође изјавио да потписани протокол подразумијева заједнички излазак, односно једну листу на предстојећим изборима у Бијељини сљедеће године, а такође подразумијева подршку једном кандидату за градоначелника Бијељине.

- У наредном периоду очекујемо конкретне резултате по основу овог протокола, а наш главни циљ је промјена постојеће локалне власти, дакле треба нам нова енергија за ново вријеме - рекао је предсједник Прве СДС у Бијељини Слободан Максимовић.

- Ово треба схватити као почетак стварања новог политичког пројекта који ће се у наредном временском периоду ширити и јачати придруживањем нових политичких субјеката и организација а тај процес ће тећи од локалних ка општим изборима - рекао је Миленко Станић из Прве СДС.

Ове двије политичке партије изражавају наду да ће им се у наредном периоду прикључити и друге странке које до сада нису чиниле окосницу власти , посебно на подручју Бијељине.



БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Славко

10.05.2019 19:06

Супер, коначно да се појави и трећа опција. За бољу Бијељину, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

11.05.2019 04:56

Два пројекта СНСД за крадју на изборима, са посматрацима и у бирацким одборима. Удрузујете се јер висе ником не требате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опасна борба

11.05.2019 20:38

Ко извуце дебљи крај, има цаст да гмизе први уз Додика. Њему одговара у оба слуцаја, нека се глодју.

Name

Дно ДНА

11.05.2019 05:49

Папака ко пецурака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

11.05.2019 14:48

Толико су интересантни да су добили 3 коментара, продане душе, само свој интрес, то ће и уништити РС, кад будемо у Србији онда ће бити касно , ако и тамо будемо имали мјеста.

ОДГОВОРИТЕ