Uspješna Srpska i Prva SDS zajedno

Danas su Bijeljini predsjednici Gradskih odbora Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović i Prve SDS Slobodan Maksimović potpisali protokol o zajedničkom političkom djelovanju na području Bijeljine.

Republika Srpska 10.05.2019 | 18:36
Uspješna Srpska i Prva SDS zajedno
Ove dvije političke partije su potpisivanjem protokola ozvaničile međustranačku saradnju i zajednički nastup na političkoj sceni kao i na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani iduće godine.

- Potpisani protokol gradskih odbora Pokreta Uspješna Srpska i Prve SDS o zajedničkoj saradnji i djelovanju na predstojećim izborima prvenstveno u Bijeljini podrazumijeva takođe i formiranje zajedničke izborne liste na lokalnim izborima 2020. godine, a svakako u narednom periodu ćemo potpisati protokol i za mnoga druga mjesta u Republici Srpskoj - rekao je predsjednik Pokreta Uspješna Srpska Zlatko Maksimović.

Zlatko Maksimović je takođe izjavio da potpisani protokol podrazumijeva zajednički izlazak, odnosno jednu listu na predstojećim izborima u Bijeljini sljedeće godine, a takođe podrazumijeva podršku jednom kandidatu za gradonačelnika Bijeljine.

- U narednom periodu očekujemo konkretne rezultate po osnovu ovog protokola, a naš glavni cilj je promjena postojeće lokalne vlasti, dakle treba nam nova energija za novo vrijeme - rekao je predsjednik Prve SDS u Bijeljini Slobodan Maksimović.

- Ovo treba shvatiti kao početak stvaranja novog političkog projekta koji će se u narednom vremenskom periodu širiti i jačati pridruživanjem novih političkih subjekata i organizacija a taj proces će teći od lokalnih ka opštim izborima - rekao je Milenko Stanić iz Prve SDS.

Ove dvije političke partije izražavaju nadu da će im se u narednom periodu priključiti i druge stranke koje do sada nisu činile okosnicu vlasti , posebno na području Bijeljine.



BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Slavko

10.05.2019 19:06

Super, konačno da se pojavi i treća opcija. Za bolju Bijeljinu, za bolju Srpsku!

ODGOVORITE
Name

modricanin

11.05.2019 04:56

Dva projekta SNSD za kradju na izborima, sa posmatracima i u birackim odborima. Udruzujete se jer vise nikom ne trebate.

ODGOVORITE
Name

Opasna borba

11.05.2019 20:38

Ko izvuce deblji kraj, ima cast da gmize prvi uz Dodika. Njemu odgovara u oba slucaja, neka se glodju.

Name

Dno DNA

11.05.2019 05:49

Papaka ko pecuraka

ODGOVORITE
Name

Мирослав

11.05.2019 14:48

Толико су интересантни да су добили 3 коментара, продане душе, само свој интрес, то ће и уништити РС, кад будемо у Србији онда ће бити касно , ако и тамо будемо имали мјеста.

ODGOVORITE