Видео: Побједници су, а нису побиједили!

Навијачи Ајнтрахта показали су се како се воли и бодри вољени клуб! Енглези отишли кући, Ајнтрахтова песма одјекивала Стамфордом! Још једна велика победа “најбољег” тима у Европи!

Фудбал 10.05.2019 | 13:09
Видео: Побједници су, а нису побиједили!
Ајнтрахт није успео да победи Челси на Стамфорд Бриџу у реваншу полуфинала Лиге Европе и избори пласман у велико финале 29. маја на Олимпијском стадиону у Бакуу, али јесу његови навијачи који су у Енглеској показали како се бодри вољени клуб.

Више стотина фанова немачког клуба допутовало је у Лондон пред реванш сусрет Лиге Европе у жељи да својим љубимцима помогну да испишу историју и докопају се финала.

Тим из Франкфурта бодрили су од последњег минута борбе на Стамфорд Бриџу, не штедећи грло и дланове.

Показали су да су увек уз свој клуб, и у победи и у поразу, па су након завршетка пенал серије поздравили утучене играче Ајнтрахта.

Клуб им се захвалио на подршци, коју су играчи осетили на сваком мечу ове сезоне.



Можда су фудбалски далеко од славе, али као појам и клуб Ајнтрахт је убедљиво најбољи тим који се појавио на међународној сцени ове сезоне. Где год да су играли заједно са својим верним навијачима правили су незапамћене журке и проносили славу фудбала, а тако је било и вечерас у Лондону.

Губило се, губиће се и даље, али песма никада неће престати да иде из копа његових верних навијача.

Велико европско путовање је завршено вечерас, можда и исувише сурово после Марсеља, Рима, Кипра, Кијева и Лисабона, на пенале, али такав је живот.

Остаће упамћено да и по завршетку утакмице на култном Стамфорд Биџу никоме од гостујућих навијача не пада напамет да напусти стадион Плаваца, док су домаћи навијачи одмах после пенала и победе похрлили ка излазу. Можда Енглези имају више лове, али неке ствари се једноставно не купују.

И зато, браво, Ајнтрахте.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар