Video: Pobjednici su, a nisu pobijedili!

Navijači Ajntrahta pokazali su se kako se voli i bodri voljeni klub! Englezi otišli kući, Ajntrahtova pesma odjekivala Stamfordom! Još jedna velika pobeda “najboljeg” tima u Evropi!

Fudbal 10.05.2019 | 13:09
Video: Pobjednici su, a nisu pobijedili!
Ajntraht nije uspeo da pobedi Čelsi na Stamford Bridžu u revanšu polufinala Lige Evrope i izbori plasman u veliko finale 29. maja na Olimpijskom stadionu u Bakuu, ali jesu njegovi navijači koji su u Engleskoj pokazali kako se bodri voljeni klub.

Više stotina fanova nemačkog kluba doputovalo je u London pred revanš susret Lige Evrope u želji da svojim ljubimcima pomognu da ispišu istoriju i dokopaju se finala.

Tim iz Frankfurta bodrili su od poslednjeg minuta borbe na Stamford Bridžu, ne štedeći grlo i dlanove.

Pokazali su da su uvek uz svoj klub, i u pobedi i u porazu, pa su nakon završetka penal serije pozdravili utučene igrače Ajntrahta.

Klub im se zahvalio na podršci, koju su igrači osetili na svakom meču ove sezone.



Možda su fudbalski daleko od slave, ali kao pojam i klub Ajntraht je ubedljivo najbolji tim koji se pojavio na međunarodnoj sceni ove sezone. Gde god da su igrali zajedno sa svojim vernim navijačima pravili su nezapamćene žurke i pronosili slavu fudbala, a tako je bilo i večeras u Londonu.

Gubilo se, gubiće se i dalje, ali pesma nikada neće prestati da ide iz kopa njegovih vernih navijača.

Veliko evropsko putovanje je završeno večeras, možda i isuviše surovo posle Marselja, Rima, Kipra, Kijeva i Lisabona, na penale, ali takav je život.

Ostaće upamćeno da i po završetku utakmice na kultnom Stamford Bidžu nikome od gostujućih navijača ne pada napamet da napusti stadion Plavaca, dok su domaći navijači odmah posle penala i pobede pohrlili ka izlazu. Možda Englezi imaju više love, ali neke stvari se jednostavno ne kupuju.

I zato, bravo, Ajntrahte.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar