Нуркић: Зову ме звијер с разлогом, је л' тако?

Јусуф Нуркић, кошаркаш Портланда, после победе његове екипе рекао је да је сада велики притисак на Денвер Нагетсима у седмој утакмици.

Кошарка 10.05.2019 | 12:07
Нуркић: Зову ме звијер с разлогом, је л' тако?
"Мислим да играмо веома добро када смо сатерани уз зид. У последњој утакмици у трећој четвртини нисмо одиграли добро, тако да сам се потрудио да будем ту уз момке. Видели су мене, да их подржавам и веома сам узбуђен", рекао је Нуркић новинарима после утакмице.

Кошаркаши Денвера пропустили су меч лопту у Портланду, пошто су их Блејзерси победили 119:108, чиме су изборили седми меч полуфинала Запада НБА плеј-офа.

"Седма утакмица је у Денверу, притисак је сада на њима", истакао је он.

Нуркић нажалост није у стању да игра плеј-оф, јер је доживео стравичан прелом ноге у лигашком делу сезоне. Центар из Босне и Херцеговине налази се у процесу опоравка, а на питање како се осећа рекао је:

"Осећам се добро, зову ме звер с разлогом, је л' тако?".

Седми меч између Денвер и Портланда игра се у недељу од 21.30 или у ноћи између недеље и понедељка од 03.30. Све зависи од меча Хјустон – Голден Стејт, ако и тамо буде седма утакмица, онда ће Нагетси и Блејзерси играти у 03.30 по централноевропском времену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар