Nurkić: Zovu me zvijer s razlogom, je l' tako?

Jusuf Nurkić, košarkaš Portlanda, posle pobede njegove ekipe rekao je da je sada veliki pritisak na Denver Nagetsima u sedmoj utakmici.

Košarka 10.05.2019 | 12:07
Nurkić: Zovu me zvijer s razlogom, je l' tako?
"Mislim da igramo veoma dobro kada smo saterani uz zid. U poslednjoj utakmici u trećoj četvrtini nismo odigrali dobro, tako da sam se potrudio da budem tu uz momke. Videli su mene, da ih podržavam i veoma sam uzbuđen", rekao je Nurkić novinarima posle utakmice.

Košarkaši Denvera propustili su meč loptu u Portlandu, pošto su ih Blejzersi pobedili 119:108, čime su izborili sedmi meč polufinala Zapada NBA plej-ofa.

"Sedma utakmica je u Denveru, pritisak je sada na njima", istakao je on.

Nurkić nažalost nije u stanju da igra plej-of, jer je doživeo stravičan prelom noge u ligaškom delu sezone. Centar iz Bosne i Hercegovine nalazi se u procesu oporavka, a na pitanje kako se oseća rekao je:

"Osećam se dobro, zovu me zver s razlogom, je l' tako?".

Sedmi meč između Denver i Portlanda igra se u nedelju od 21.30 ili u noći između nedelje i ponedeljka od 03.30. Sve zavisi od meča Hjuston – Golden Stejt, ako i tamo bude sedma utakmica, onda će Nagetsi i Blejzersi igrati u 03.30 po centralnoevropskom vremenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar