Нова понуда: Тандем Робери напада и послије Бајерна?!

Ветерани добили примамљиву понуду из Турске!

Фудбал 10.05.2019 | 11:25
Нова понуда: Тандем Робери напада и послије Бајерна?!
Последњу деценију Бајерна из Минхена обележили су Арјен Робен и Франк Рибери. Чувени "Робери" тандем заједно је освојио Лигу шампиона 2013. и небројено домаћих трофеја који су Баварце учинили култним немачким тимом.

Али, без обзира на све успехе и десетине утакмица у којима су терали Алијанц Арену да скандира њихово име, стигле су их године, Ковачева екипа планира неминовна играчка освежења, па је дошло време за растанак.

Ипак, знаменитом тандему не пада на памет да окачи копачке о клин. Иако је интересовање за њих исказало доста клубова ван Европе, појавила се могућност да Робен и Рибери наставе каријеру заједно и то у веома респектабилној средини.

Турски Галатасарај је клуб где су многи великани, попут Дрогбе, Снајдера, Хаџија или Кјуела, провели своје позне играчке дане. Лига је нешто мањег интензитета од најјачих европских, финансијски услови су добри, а често се слуша и химна Лиге шампиона која би могла да им буде примамљива.

Упркос томе што је актуелна прича да ће Робен каријеру наставити у САД, а Рибери у Аустралији, сигурно је да би фудбалски фанови Старог континента били срећни да могу још коју сезону да уживају у бравурама двојице мајстора.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар