Nova ponuda: Tandem Roberi napada i poslije Bajerna?!

Veterani dobili primamljivu ponudu iz Turske!

Fudbal 10.05.2019 | 11:25
Nova ponuda: Tandem Roberi napada i poslije Bajerna?!
Poslednju deceniju Bajerna iz Minhena obeležili su Arjen Roben i Frank Riberi. Čuveni "Roberi" tandem zajedno je osvojio Ligu šampiona 2013. i nebrojeno domaćih trofeja koji su Bavarce učinili kultnim nemačkim timom.

Ali, bez obzira na sve uspehe i desetine utakmica u kojima su terali Alijanc Arenu da skandira njihovo ime, stigle su ih godine, Kovačeva ekipa planira neminovna igračka osveženja, pa je došlo vreme za rastanak.

Ipak, znamenitom tandemu ne pada na pamet da okači kopačke o klin. Iako je interesovanje za njih iskazalo dosta klubova van Evrope, pojavila se mogućnost da Roben i Riberi nastave karijeru zajedno i to u veoma respektabilnoj sredini.

Turski Galatasaraj je klub gde su mnogi velikani, poput Drogbe, Snajdera, Hadžija ili Kjuela, proveli svoje pozne igračke dane. Liga je nešto manjeg intenziteta od najjačih evropskih, finansijski uslovi su dobri, a često se sluša i himna Lige šampiona koja bi mogla da im bude primamljiva.

Uprkos tome što je aktuelna priča da će Roben karijeru nastaviti u SAD, a Riberi u Australiji, sigurno je da bi fudbalski fanovi Starog kontinenta bili srećni da mogu još koju sezonu da uživaju u bravurama dvojice majstora.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar