Рајола блокиран на летњем тржишту!

Последице суспензије. . .  Суперагент најављује тужбу за умањење казне.

Фудбал 09.05.2019 | 21:48
Рајола блокиран на летњем тржишту!
Мино Рајола ће осетити последице суспензије од три месеца, које му је изрекао Синдикат спортских агената преко Фудбалског савеза Италије.

Како тврди сам суперагент, ова дисциплинска мера ће га у потпуности онемогућити да послује у предстојећем летњем прелазном року. Због тога ће преко свог адвоката инсистирати на умањењу казне, тако да ће у најкраћем временском периоду морати да се разотркрију разлози због који су довели до казне.

Поред њега, суспензију је зарадио и његов брат Винћенцо Рајола, који је кажњен са два месеца обуставе рада.

"Нажалост, ова суспензија у Итлаији није изненађење. Лично, бојим се да је у питању политичка одлука, у којој у обзир није узета стварност. Претпостављам да ми још нису опроштене критике које сеам изнео на рачун ФС Италије поводом стања италијанског фудбала, као и поводом нових епизода расизма. Мислим да је ово можда имало утицаја на одлуку, због тога сам укључен у ову измишљену причу са којом немам ништа. Закон и правда увек морају да преовладају у грађанском поретку и зато верујем да ће ускоро све бити разјашњено. Не само да ћу захтевати правду, већ ћу штитити своју слободу мишљења на сваком месту. Желим да учиним нешто за италијански фудбал и због тога сам одлучан да се борим за побољшање система", поручио је Рајола.

Остаје да се види да ли ће ова одлука и у пракси у потпуности обуставити Рајолино деловање на тржишту. У питању је менаџер многих фудбалских звезда као што су Погба, Ибрахимовић, Верати, Донарума,Балотели, Мхитаријан и други.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар