Rajola blokiran na letnjem tržištu!

Posledice suspenzije. . .  Superagent najavljuje tužbu za umanjenje kazne.

Fudbal 09.05.2019 | 21:48
Rajola blokiran na letnjem tržištu!
Mino Rajola će osetiti posledice suspenzije od tri meseca, koje mu je izrekao Sindikat sportskih agenata preko Fudbalskog saveza Italije.

Kako tvrdi sam superagent, ova disciplinska mera će ga u potpunosti onemogućiti da posluje u predstojećem letnjem prelaznom roku. Zbog toga će preko svog advokata insistirati na umanjenju kazne, tako da će u najkraćem vremenskom periodu morati da se razotrkriju razlozi zbog koji su doveli do kazne.

Pored njega, suspenziju je zaradio i njegov brat Vinćenco Rajola, koji je kažnjen sa dva meseca obustave rada.

"Nažalost, ova suspenzija u Itlaiji nije iznenađenje. Lično, bojim se da je u pitanju politička odluka, u kojoj u obzir nije uzeta stvarnost. Pretpostavljam da mi još nisu oproštene kritike koje seam izneo na račun FS Italije povodom stanja italijanskog fudbala, kao i povodom novih epizoda rasizma. Mislim da je ovo možda imalo uticaja na odluku, zbog toga sam uključen u ovu izmišljenu priču sa kojom nemam ništa. Zakon i pravda uvek moraju da preovladaju u građanskom poretku i zato verujem da će uskoro sve biti razjašnjeno. Ne samo da ću zahtevati pravdu, već ću štititi svoju slobodu mišljenja na svakom mestu. Želim da učinim nešto za italijanski fudbal i zbog toga sam odlučan da se borim za poboljšanje sistema", poručio je Rajola.

Ostaje da se vidi da li će ova odluka i u praksi u potpunosti obustaviti Rajolino delovanje na tržištu. U pitanju je menadžer mnogih fudbalskih zvezda kao što su Pogba, Ibrahimović, Verati, Donaruma,Baloteli, Mhitarijan i drugi.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar