Персона нон грата у Барси!

Кутињо је проблем са платом од 13. 500. 000 евра! Бразилац прецртан на Ноу Кампу!

Фудбал 10.05.2019 | 11:39
Персона нон грата у Барси!
Барселона тражи кривца за све недаће које су је задесиле овог дана. Први на листи је Филипе Кутињо. Бразилац је успео да буде најлошији на терену у незапамћеном поразу од Ливерпула на Енфилду, који је Барселону коштао пласмана у Лигу шампиона, па сада Каталонци траже начин да га се отарасе.

Клуб са Ноу Кампа у овом тренутку посебно жуља плата од 13.500.000 евра годишње, која би могла да буде искоришћена у сврху реновирања тима.

На Бразилца је посуто дрвље и камење, против њега су у овом ренутку и навијачи и управа клуба. Није остала ни сенка оног играча који је накод доласка из Ливерпула од јануара до маја прошле године постигао 10 голова и освојио дуплу круну.

Ове сезоне се десило нешто чудно. Постигао је само један гол у последја 22 првенствена меча, а олакшавајућу околност су му нису представљали голови против Манчестер јунајтеда, Лиона и Тотенхема у Лиги шампиона.

Када буде одлазио из клуба реално је да уследи повратак у Енглеску, где је провео најлепше тренутке своје досадашње каријере. Бразилац је у Барселону стигао у јануару 2018. године за обештећење од 135.000.000 евра, уз бонусе од 25.000.000 евра.

За сада није познато са којим би обештећењем били задовољни Каталонци, али је јасно да им у овом тренутку веће проблеме представља плата играча, која никако није у складу са пруженим партијама на терену.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар