Persona non grata u Barsi!

Kutinjo je problem sa platom od 13. 500. 000 evra! Brazilac precrtan na Nou Kampu!

Fudbal 10.05.2019 | 11:39
Persona non grata u Barsi!
Barselona traži krivca za sve nedaće koje su je zadesile ovog dana. Prvi na listi je Filipe Kutinjo. Brazilac je uspeo da bude najlošiji na terenu u nezapamćenom porazu od Liverpula na Enfildu, koji je Barselonu koštao plasmana u Ligu šampiona, pa sada Katalonci traže način da ga se otarase.

Klub sa Nou Kampa u ovom trenutku posebno žulja plata od 13.500.000 evra godišnje, koja bi mogla da bude iskorišćena u svrhu renoviranja tima.

Na Brazilca je posuto drvlje i kamenje, protiv njega su u ovom renutku i navijači i uprava kluba. Nije ostala ni senka onog igrača koji je nakod dolaska iz Liverpula od januara do maja prošle godine postigao 10 golova i osvojio duplu krunu.

Ove sezone se desilo nešto čudno. Postigao je samo jedan gol u posledja 22 prvenstvena meča, a olakšavajuću okolnost su mu nisu predstavljali golovi protiv Mančester junajteda, Liona i Totenhema u Ligi šampiona.

Kada bude odlazio iz kluba realno je da usledi povratak u Englesku, gde je proveo najlepše trenutke svoje dosadašnje karijere. Brazilac je u Barselonu stigao u januaru 2018. godine za obeštećenje od 135.000.000 evra, uz bonuse od 25.000.000 evra.

Za sada nije poznato sa kojim bi obeštećenjem bili zadovoljni Katalonci, ali je jasno da im u ovom trenutku veće probleme predstavlja plata igrača, koja nikako nije u skladu sa pruženim partijama na terenu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar