Видео: Земљаци расплакали Моуру!

Херој Тотенхемовог пласмана у финале Лиге шампиона није успео да остане миран слушајући реакцију бразилског коментатора на његов погодак у последњим секундама дуела против Ајакса.  Експлозија емоција: Моурине сузе док слуша бразилске коментаторе како падају у транс! Сјајни Бразилац врло емотивно поднео фантастичне тренутке на Јохан Кројф Арени. . .

Фудбал 09.05.2019 | 20:50
Видео: Земљаци расплакали Моуру!
Некада ни сами нисте свесни шта сте урадили док не видите како је тај ваш гест утицао на људе око вас.Лукас Моура је врло емотивно доживео јучерашњи меч, у којем је хет-триком и голом у 95. минуту донео свом тиму пролаз у велико финале Лиге шампиона, а праву експозију осећања доживео је док је гледао на који начин су његов трећи погодак на мечу доживели коментатори у његовом родном Бразилу.

Сузе у потекле чим је започео снимак, а након тога није могао да објасни шта осећа у том тренутку. Такве ствари једноставно морају да се доживе.

Певци су великим преокретом на Јохан Кројф стигли до историјског финала, а Лукас Моура ће бити један од главних адута на Ванди Метрополитано против Ливерпула 1. јуна.



Лукас Моура огромним словима уписао се у историју Тотенхема. Бразилски нападач био је троструки стрелац у спектакуларној победи над Ајаксом 3:2, којом су лондонски "певци" надокнадили 0:1 из прве утакмице и пласирали се у финале Лиге шампиона.

После утакмице у Амстердаму од новинара бразилског "Еспортеа" добио је да погледа видео снимак реакције коментатора из домовине на свој гол у последњим секундама, који је одлучио победника.

Емоције су га савладале и пре него што је видео завршен.

"Тешко је причати... Често сам сањао о овом тренутку. Од малена ми је био сан да играм Лигу шампиона, а потом и да је освојим. Садам имам прилику да играм у финалу...", причао је Моура бришући сузе са лица.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар