Video: Zemljaci rasplakali Mouru!

Heroj Totenhemovog plasmana u finale Lige šampiona nije uspeo da ostane miran slušajući reakciju brazilskog komentatora na njegov pogodak u poslednjim sekundama duela protiv Ajaksa.  Eksplozija emocija: Mourine suze dok sluša brazilske komentatore kako padaju u trans! Sjajni Brazilac vrlo emotivno podneo fantastične trenutke na Johan Krojf Areni. . .

Fudbal 09.05.2019 | 20:50
Video: Zemljaci rasplakali Mouru!
Nekada ni sami niste svesni šta ste uradili dok ne vidite kako je taj vaš gest uticao na ljude oko vas.Lukas Moura je vrlo emotivno doživeo jučerašnji meč, u kojem je het-trikom i golom u 95. minutu doneo svom timu prolaz u veliko finale Lige šampiona, a pravu ekspoziju osećanja doživeo je dok je gledao na koji način su njegov treći pogodak na meču doživeli komentatori u njegovom rodnom Brazilu.

Suze u potekle čim je započeo snimak, a nakon toga nije mogao da objasni šta oseća u tom trenutku. Takve stvari jednostavno moraju da se dožive.

Pevci su velikim preokretom na Johan Krojf stigli do istorijskog finala, a Lukas Moura će biti jedan od glavnih aduta na Vandi Metropolitano protiv Liverpula 1. juna.



Lukas Moura ogromnim slovima upisao se u istoriju Totenhema. Brazilski napadač bio je trostruki strelac u spektakularnoj pobedi nad Ajaksom 3:2, kojom su londonski "pevci" nadoknadili 0:1 iz prve utakmice i plasirali se u finale Lige šampiona.

Posle utakmice u Amsterdamu od novinara brazilskog "Esportea" dobio je da pogleda video snimak reakcije komentatora iz domovine na svoj gol u poslednjim sekundama, koji je odlučio pobednika.

Emocije su ga savladale i pre nego što je video završen.

"Teško je pričati... Često sam sanjao o ovom trenutku. Od malena mi je bio san da igram Ligu šampiona, a potom i da je osvojim. Sadam imam priliku da igram u finalu...", pričao je Moura brišući suze sa lica.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar