''Рекао сам им да је Јокић јео бургер на клупи...!''

''Неки су мислили да сам озбиљан!'' Део америчке јавности као да и даље није свестан нивоа кошаркашке вештине коју поседује Никола Јокић.

Кошарка 09.05.2019 | 19:28
''Рекао сам им да је Јокић јео бургер на клупи...!''
Кошаркаш Денвера је од уласка у НБА лигу прошао кроз неколико фаза, од акције "мршављења", преко акције "дефинисања", до акције "обликовања" његовог тела, које је апострофирано као његова највећа мана.

Аутори поткаста на Спортс илустрејтеду су се дотакли те теме и из различитих углова коментарисали утиске и мишљења о физичком изгледу потенцијалног репрезентативца Србије.

"Многе новинаре сам питао да ли су видели Јокића како једе бургер на клупи после трећег продужетка. Било је људи који су мислили да сам озбиљан. Таква је перцепција и даље, да он није у правој физичкој форми и да није способан да понесе екипу. За мене је Јокић један од петорице најимпресивнијих играча у плеј-офу. Тачка", навео је Бен Голивер.

Ендру Шарп се, на неки начин, осетио прозваним.

"Ја се не ругам Јокићу када кажем да није у форми. Ја славим њега. Ја волим када видим да неко тако "округао" може да има 40 поена и 15 скокова и да доминира у кошаркашкој игри", истакао је Шарп.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар