''Rekao sam im da je Jokić jeo burger na klupi...!''

''Neki su mislili da sam ozbiljan!'' Deo američke javnosti kao da i dalje nije svestan nivoa košarkaške veštine koju poseduje Nikola Jokić.

Košarka 09.05.2019 | 19:28
''Rekao sam im da je Jokić jeo burger na klupi...!''
Košarkaš Denvera je od ulaska u NBA ligu prošao kroz nekoliko faza, od akcije "mršavljenja", preko akcije "definisanja", do akcije "oblikovanja" njegovog tela, koje je apostrofirano kao njegova najveća mana.

Autori potkasta na Sports ilustrejtedu su se dotakli te teme i iz različitih uglova komentarisali utiske i mišljenja o fizičkom izgledu potencijalnog reprezentativca Srbije.

"Mnoge novinare sam pitao da li su videli Jokića kako jede burger na klupi posle trećeg produžetka. Bilo je ljudi koji su mislili da sam ozbiljan. Takva je percepcija i dalje, da on nije u pravoj fizičkoj formi i da nije sposoban da ponese ekipu. Za mene je Jokić jedan od petorice najimpresivnijih igrača u plej-ofu. Tačka", naveo je Ben Goliver.

Endru Šarp se, na neki način, osetio prozvanim.

"Ja se ne rugam Jokiću kada kažem da nije u formi. Ja slavim njega. Ja volim kada vidim da neko tako "okrugao" može da ima 40 poena i 15 skokova i da dominira u košarkaškoj igri", istakao je Šarp.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar