Сломљени Тадић: Нема ријечи да се опише ово!

А како бисте се ви осећали да вам се онако нешто деси? Погледајте и спектакуларан видео Ајакса: "Главу горе!"

Фудбал 09.05.2019 | 18:57
Сломљени Тадић: Нема ријечи да се опише ово!
Имао је Ајакс корнер у првом минуту судијске надокнаде у полуфиналном мечу против Тотенхема и резултат који га је водио у финале. Зијах је додао до Душана Тадића, који је требало и тако је замислио да ућари који секунд градећи лопту код корнер заставице. Али, лопта му је "побегла", није успео да уштеди ни 10 секунди.

Да ли је ово, можда, био преломни тренутак меча за инфаркт?

Тотенхем је у последњем секунду утакмице, али буквално, дао гол за победу од 3:2 и пласман у финале Лиге шампиона. Трибине "Јохан Кројф арене", које су пуцале од песме навијача Ајакса су се потпуно утишале. Осим дела где су били навијачи Тотенхема, разуме се.

Да је Тадић, можда, држао лопту мало дуже у поседу, можда се не би догодио ТАЈ напад Тотенхема и сјајна реакција јунака "певаца" Лукаса Моуре. Али, опет, шта би било кад би било... Можда да није било смушене, па и паничне одбране Ајакса, да се организовала акција, да је неко умео да сачува лопту на неком другом делу терена...

Душан Тадић, херој Ајакса свих ових месеци, који је заједно са целим тимом имао спектакуларно путовање кроз Лигу шампиона, једва је проналазио речи после овог шока.

"Нема речи да се опише ово. Много је тужно, много лоше, несрећно... Сви имамо осећај да ово нисмо заслужили. Када имате такав осећај да нешто заслужујете, а то не добијете, онда сте разочарани, љути", рекао је Тадић.

Да ли сте икада у каријери искусили овако нешто?

"Нисам, никада".

Тадића је на терену тешио голман Тотенхема Иго Лорис, а српски репрезентативац није могао да заустави сузе.

Погледајте и спектакуларан видео који је приредио Ајакс после шокантног пораза:



ПОГЛЕДАЈТЕ И ОВАЈ ВИДЕО: ОД СЛАВЉА ДО КОШМАРА



ПОГЛЕДАЈТЕ И ШТА ЈЕ СНИМИО НАВИЈАЧ ТОТЕНХЕМА КОЈИ ИМА ВЛОГ (како ли је успео да све ово сними?!)



А ОВАКО СУ СЕ УТВ СТУДИЈУ РАДОВАЛИ ГЕРИ ЛИНЕКЕР, ГЛЕН ХОДЛ и РИО ФЕРДИНАНД



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар