Slomljeni Tadić: Nema riječi da se opiše ovo!

A kako biste se vi osećali da vam se onako nešto desi? Pogledajte i spektakularan video Ajaksa: "Glavu gore!"

Fudbal 09.05.2019 | 18:57
Slomljeni Tadić: Nema riječi da se opiše ovo!
Imao je Ajaks korner u prvom minutu sudijske nadoknade u polufinalnom meču protiv Totenhema i rezultat koji ga je vodio u finale. Zijah je dodao do Dušana Tadića, koji je trebalo i tako je zamislio da ućari koji sekund gradeći loptu kod korner zastavice. Ali, lopta mu je "pobegla", nije uspeo da uštedi ni 10 sekundi.

Da li je ovo, možda, bio prelomni trenutak meča za infarkt?

Totenhem je u poslednjem sekundu utakmice, ali bukvalno, dao gol za pobedu od 3:2 i plasman u finale Lige šampiona. Tribine "Johan Krojf arene", koje su pucale od pesme navijača Ajaksa su se potpuno utišale. Osim dela gde su bili navijači Totenhema, razume se.

Da je Tadić, možda, držao loptu malo duže u posedu, možda se ne bi dogodio TAJ napad Totenhema i sjajna reakcija junaka "pevaca" Lukasa Moure. Ali, opet, šta bi bilo kad bi bilo... Možda da nije bilo smušene, pa i panične odbrane Ajaksa, da se organizovala akcija, da je neko umeo da sačuva loptu na nekom drugom delu terena...

Dušan Tadić, heroj Ajaksa svih ovih meseci, koji je zajedno sa celim timom imao spektakularno putovanje kroz Ligu šampiona, jedva je pronalazio reči posle ovog šoka.

"Nema reči da se opiše ovo. Mnogo je tužno, mnogo loše, nesrećno... Svi imamo osećaj da ovo nismo zaslužili. Kada imate takav osećaj da nešto zaslužujete, a to ne dobijete, onda ste razočarani, ljuti", rekao je Tadić.

Da li ste ikada u karijeri iskusili ovako nešto?

"Nisam, nikada".

Tadića je na terenu tešio golman Totenhema Igo Loris, a srpski reprezentativac nije mogao da zaustavi suze.

Pogledajte i spektakularan video koji je priredio Ajaks posle šokantnog poraza:



POGLEDAJTE I OVAJ VIDEO: OD SLAVLJA DO KOŠMARA



POGLEDAJTE I ŠTA JE SNIMIO NAVIJAČ TOTENHEMA KOJI IMA VLOG (kako li je uspeo da sve ovo snimi?!)



A OVAKO SU SE UTV STUDIJU RADOVALI GERI LINEKER, GLEN HODL i RIO FERDINAND



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar