Да ли је Дурент завршио сезону?!

Дурент се повредио и отишао у свлачионицу. . .  Доста тога занимљивог се десило претходне ноћи у НБА лиги, али изгледа да се највише прича о повреди Кевина Дурента.

Кошарка 09.05.2019 | 17:54
Да ли је Дурент завршио сезону?!
Дурент се повредио током победе своје екипе против Хјустон Рокетса у полуфиналу Запада НБА плеј-офа.

Крајем треће четвртине он се ухватио за десну ногу и одскакутао на клупу, након што је погодио један шут за свој 22. поен.

Повреда на први поглед није изгледала опасно, али је Кеј Ди својом гримасом и покретима покренуо лавину спекулација око тога шта тачно може бити узрок тога што је меч оконачо превремено.

Како су пренели амерички медији и бројни спортски новинари који су се у међувремену јавили, Дурент је или повредио лист, или Ахилову тетиву.

Уколико је у питању лист Дурента би очекивала мања пауза и највероватније би био спреман да се врати до краја сезоне, могуће у финалу Запада, док би у случају повреде Ахилове тетиве пауза била знатно дужа, могуће и до краја сезоне.

Из Вориорса су изјавили да ће Дурент током наредног дана отићи на магнетну резонанцу како би се утврдила тачна природа његове повреде. Уколико је веровати стручњацима повреда би требало да буде листа, али нико није могоа да, за сада, да сигуран одговор.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар