Da li je Durent završio sezonu?!

Durent se povredio i otišao u svlačionicu. . .  Dosta toga zanimljivog se desilo prethodne noći u NBA ligi, ali izgleda da se najviše priča o povredi Kevina Durenta.

Košarka 09.05.2019 | 17:54
Da li je Durent završio sezonu?!
Durent se povredio tokom pobede svoje ekipe protiv Hjuston Roketsa u polufinalu Zapada NBA plej-ofa.

Krajem treće četvrtine on se uhvatio za desnu nogu i odskakutao na klupu, nakon što je pogodio jedan šut za svoj 22. poen.

Povreda na prvi pogled nije izgledala opasno, ali je Kej Di svojom grimasom i pokretima pokrenuo lavinu spekulacija oko toga šta tačno može biti uzrok toga što je meč okonačo prevremeno.

Kako su preneli američki mediji i brojni sportski novinari koji su se u međuvremenu javili, Durent je ili povredio list, ili Ahilovu tetivu.

Ukoliko je u pitanju list Durenta bi očekivala manja pauza i najverovatnije bi bio spreman da se vrati do kraja sezone, moguće u finalu Zapada, dok bi u slučaju povrede Ahilove tetive pauza bila znatno duža, moguće i do kraja sezone.

Iz Voriorsa su izjavili da će Durent tokom narednog dana otići na magnetnu rezonancu kako bi se utvrdila tačna priroda njegove povrede. Ukoliko je verovati stručnjacima povreda bi trebalo da bude lista, ali niko nije mogoa da, za sada, da siguran odgovor.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar