Никола Калинић близу Фенербахчеа!

Навијачи турског великана навијаће за играча истог имена и презимена у два спорта.  Нове муке за Николу Калинића – Никола Калинић стиже у Фенербахче?! Турски клуб Фенербахче разматра да у своје редове доведе нападача Алтелико Мадрида Николу Калинића, преноси Марка позивајући се на турске медије.

Фудбал 09.05.2019 | 08:37
Никола Калинић близу Фенербахчеа!
Никола Калинић, кошаркаш Фенербахчеа.
Никола Калинић, фудбалер Фенербахчеа?!

Према писању турских медија, посрнули великан из Истанбула могао би да доведе фудбалера истог имена и презимена као и српски кошаркаш, који успешно носи дрес Фенера већ четири године.

Наравно, ова занимљива коинциденција забавила би навијаче, који су неколико пута у прошлости намерно и случајно "опседали" Тwиттер налог нашег кошаркаша, мешавши га са хрватским фудбалером, који је тренутно скрајнути члан Атлетико Мадрида.

Како се наводи, клуб из Истанбула тежи да направи корак ка ангажовању хрватског нападача, који ове сезоне није био међу стартерима у мадридском клубу.

Калинић је међу "јорганџије" дошао из Милана за 15 милиона, а као стартер одиграо је само седам утакмица и постигао два гола.

У јануару се спекулисало да ће да су за њега заинтересовани Монако, Реал Бетис и Севиља, али до трансфера није дошло. Калинић је у својој каријери играо за за Хајдук из Сплика, Блекбурн и Фиорентину.

Остаће упамћено и да је после победе у првом колу Светског првенства у Русији над Нигеријом (2:0) одстрањен из тима због сукоба са селектором репрезентације Хрватске Златком Далицем, јер је одбио да уђе у игру последњих пет минута.

То је направило проблеме српском кошаркашу истог имена и презимена, који није могао да се "одбрани" од порука на друштвеним мрежама јер су га помешали са хрватским фудбалером.

Сада ће имати још већи проблем јер и он игра за Фенербахче, па ће још теже објаснити неупућенима да није он "тај" Никола Калинић.

Калинић је међу "јорганџије" дошао из Милана за 15 милиона, а као стартер одиграо је само седам утакмица и постигао два гола.

У јануару је спекулисано да су за њега заинтересовани Монако, Реал Бетис и Севиља, али је остао међу "јорганџијама", пре којих је играо и за матични Хајдук, Блекбурн и Фиорентину.

Центарфор је био у центру пажње и прошлог лета, када је после победе у првом колу Светског првенства у Русији над Нигеријом (2:0) одстрањен из тима због сукоба са селектором репрезентације Хрватске Златком Далицем, јер је одбио да уђе у игру последњих пет минута.

По свему судећи, сада је на новом почетку и брзо ћемо сазнати да ли ће окренути нови лист управо у Фенеру, недалеко од још једног Николе Калинића.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар