Nikola Kalinić blizu Fenerbahčea!

Navijači turskog velikana navijaće za igrača istog imena i prezimena u dva sporta.  Nove muke za Nikolu Kalinića – Nikola Kalinić stiže u Fenerbahče?! Turski klub Fenerbahče razmatra da u svoje redove dovede napadača Alteliko Madrida Nikolu Kalinića, prenosi Marka pozivajući se na turske medije.

Fudbal 09.05.2019 | 08:37
Nikola Kalinić blizu Fenerbahčea!
Nikola Kalinić, košarkaš Fenerbahčea.
Nikola Kalinić, fudbaler Fenerbahčea?!

Prema pisanju turskih medija, posrnuli velikan iz Istanbula mogao bi da dovede fudbalera istog imena i prezimena kao i srpski košarkaš, koji uspešno nosi dres Fenera već četiri godine.

Naravno, ova zanimljiva koincidencija zabavila bi navijače, koji su nekoliko puta u prošlosti namerno i slučajno "opsedali" Twitter nalog našeg košarkaša, mešavši ga sa hrvatskim fudbalerom, koji je trenutno skrajnuti član Atletiko Madrida.

Kako se navodi, klub iz Istanbula teži da napravi korak ka angažovanju hrvatskog napadača, koji ove sezone nije bio među starterima u madridskom klubu.

Kalinić je među "jorgandžije" došao iz Milana za 15 miliona, a kao starter odigrao je samo sedam utakmica i postigao dva gola.

U januaru se spekulisalo da će da su za njega zainteresovani Monako, Real Betis i Sevilja, ali do transfera nije došlo. Kalinić je u svojoj karijeri igrao za za Hajduk iz Splika, Blekburn i Fiorentinu.

Ostaće upamćeno i da je posle pobede u prvom kolu Svetskog prvenstva u Rusiji nad Nigerijom (2:0) odstranjen iz tima zbog sukoba sa selektorom reprezentacije Hrvatske Zlatkom Dalicem, jer je odbio da uđe u igru poslednjih pet minuta.

To je napravilo probleme srpskom košarkašu istog imena i prezimena, koji nije mogao da se "odbrani" od poruka na društvenim mrežama jer su ga pomešali sa hrvatskim fudbalerom.

Sada će imati još veći problem jer i on igra za Fenerbahče, pa će još teže objasniti neupućenima da nije on "taj" Nikola Kalinić.

Kalinić je među "jorgandžije" došao iz Milana za 15 miliona, a kao starter odigrao je samo sedam utakmica i postigao dva gola.

U januaru je spekulisano da su za njega zainteresovani Monako, Real Betis i Sevilja, ali je ostao među "jorgandžijama", pre kojih je igrao i za matični Hajduk, Blekburn i Fiorentinu.

Centarfor je bio u centru pažnje i prošlog leta, kada je posle pobede u prvom kolu Svetskog prvenstva u Rusiji nad Nigerijom (2:0) odstranjen iz tima zbog sukoba sa selektorom reprezentacije Hrvatske Zlatkom Dalicem, jer je odbio da uđe u igru poslednjih pet minuta.

Po svemu sudeći, sada je na novom početku i brzo ćemo saznati da li će okrenuti novi list upravo u Feneru, nedaleko od još jednog Nikole Kalinića.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar