Ноћење на најскупљем приватном острву кошта право богатство

Посетиоци могу да се довезу искључиво хеликоптером, приватним авионом или хидро-авионом.

Мода и љепота 08.05.2019 | 11:37
Ноћење на најскупљем приватном острву кошта право богатство
Најскупље приватно острво на свету зове се Банwа и припада Филипинима. За једну ноћ потребно је издвојити 100.000 долара, преноси Клиx, с тим да гости морају да резервишу најмање три ноћи.

Ово острво на које посетиоци могу да дођу искључиво хеликоптером, приватним авионом или хидро-авионом, удаљено је два сата од Маниле, а посетиоцима је на располагању 15 хектара земљишта где могу да се баве тенисом, вожњом кајаком, одбојком на песку или да пливају у бистрим водама Сулуског мора.

Изоловано одредиште у једном тренутку може да посети 48 особа, које се смештају у једној од шест вила на плажи. Свака вила има приватну палубу са џакузијем, базеном или дворишним апартманима.

Све собе имају прозоре од пода до плафона и гостима нуде невероватан поглед на бујни тропски крајолик или белу пешчану плажу.

Већина хране узгојена је на еколошкој фарми острва Банва.

Гостима је у понуди услуга нутриционисте, који им може помоћи да направе уравнотежене планове исхране, а осим тога могу се придружити и куварима који су предвођени славном куварицом Надеђом Боуакаом.

Осим тога, ово острво поседује теретану, студио за масаже, студио за пилатес, тениски терен, стазу за трчање и фудбалско игралиште.

Све то је укључено у цену од 100.000 за ноћ, с тим да гости морају да резервишу најмање три ноћи.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар