Јокић о страшној партији: Ради се само о жељи!

Никола Јокић, центар Денвер Нагетса, рекао је да је скок био веома важан у победи над Портландом, у петој утакмици полуфинала Западне конференције.

Кошарка 08.05.2019 | 15:15
Јокић о страшној партији: Ради се само о жељи!
Такође, Јокић је похвалио игру Пола Милсапа, који је био феноменалан, а меч је завршио са 24 поена и осам скокова.

"Био је одличан за нас, и у нападу и у одбрани. Имао је добар 'меч ап' и то смо користили. Његово присуство у одбрани је велико о овој серији", рекао је Јокић после утакмице.

Центар Нагетса на терену провео је 34 минута и остварио је учинак од 25 поена (10/18), 19 скокова и шест асистенција. О својој партији рекао је следећ:

"Ради се вероватно само о жељи. Жељи за победом. Скок је веома важан за нас током целе серије и сада смо их наскочили за 15 скокова".

Нагетси ће имати шансу да у Портланду затворе серију и пласирају се у финале Запада. Меч је на програму у ноћи између четвртка и петка.

"Имамо прилику, победили смо тамо једну утакмицу, играли четири продужетка. Имамо шансу ако будемо играли нашу најбољу кошарку", рекао је Јокић, на шта му је репортер Денис Скот рекао: "Видимо се у Портланду", а Јокић му је одговорио исто: "Да, видимо се у Портланду".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар