Jokić o strašnoj partiji: Radi se samo o želji!

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, rekao je da je skok bio veoma važan u pobedi nad Portlandom, u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije.

Košarka 08.05.2019 | 15:15
Jokić o strašnoj partiji: Radi se samo o želji!
Takođe, Jokić je pohvalio igru Pola Milsapa, koji je bio fenomenalan, a meč je završio sa 24 poena i osam skokova.

"Bio je odličan za nas, i u napadu i u odbrani. Imao je dobar 'meč ap' i to smo koristili. Njegovo prisustvo u odbrani je veliko o ovoj seriji", rekao je Jokić posle utakmice.

Centar Nagetsa na terenu proveo je 34 minuta i ostvario je učinak od 25 poena (10/18), 19 skokova i šest asistencija. O svojoj partiji rekao je sledeć:

"Radi se verovatno samo o želji. Želji za pobedom. Skok je veoma važan za nas tokom cele serije i sada smo ih naskočili za 15 skokova".

Nagetsi će imati šansu da u Portlandu zatvore seriju i plasiraju se u finale Zapada. Meč je na programu u noći između četvrtka i petka.

"Imamo priliku, pobedili smo tamo jednu utakmicu, igrali četiri produžetka. Imamo šansu ako budemo igrali našu najbolju košarku", rekao je Jokić, na šta mu je reporter Denis Skot rekao: "Vidimo se u Portlandu", a Jokić mu je odgovorio isto: "Da, vidimo se u Portlandu".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar