Суарез: Извините! Нисмо били тим!

Нападач Барселоне после елиминације у Лиги шампиона након историјског преокрета Ливерпула изјавио да његов тим заслужује криките због срамотне игре коју је приказао на Енфилду. "Морамо да истрпимо метак у груди".

Фудбал 08.05.2019 | 23:20
Суарез: Извините! Нисмо били тим!
Ливерпул је учинио готово немогуће у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона, а Барселона је другу годину заредом дозволила ривалу да се врати после "дебелог" резултатог заостатка.

Прошле године Рома је после 1:4 на Ноу Кампу славила у Италији 3:0 и отишла у полуфинале, а сада је Ливерпул на Енфилду победио резултатом 4:0 и надокандио три гола разлике из првог меча.

Луис Суарез каже да је Барселона заслужуила критике.

"Морамо да будемо самокритични, други пут нам се дешава иста ствар. Не смемо да правимо такве грешке у низу, морамо да претрпимо критике због тога и погледамо шта смо лоше радили. Мислили смо да је све готово после првог меча", рекао је Суарез.

Он сматра да је највећа одговорност на играчима Барселоне, а не на тренеру Ернестеу Валвердеу.

"Ми смо они који играју, тренер је направио исту тактику као за први меч. Ми, играчи морамо да будемо свесни своје игре. Нисмо били тим и морамо да се извинимо за приступ навијачима, породицама, свима..."

Посебно је истакао последњи гол који су примили на мечу када је Трент-Александер Арнолд извео корнер на брзину и избацио самог Дивока Оригија пред гол, рекавши да је неприхватљив за Баслеону.

"Примили смо гол као да смо деца. Морамо да схватимо да смо заслужили кишу критика. Тужни смо, осећамо бол и фрустрацију, морамо да истрпимо метак у груди", сликовито је описао Суарез.

Барселона је ове сезоне одбранила титулу шампиона Шпаније, а има још прилику за трофеј Купа краља јер је 25. маја чека финале са Валенсијом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар