Suarez: Izvinite! Nismo bili tim!

Napadač Barselone posle eliminacije u Ligi šampiona nakon istorijskog preokreta Liverpula izjavio da njegov tim zaslužuje krikite zbog sramotne igre koju je prikazao na Enfildu. "Moramo da istrpimo metak u grudi".

Fudbal 08.05.2019 | 23:20
Suarez: Izvinite! Nismo bili tim!
Liverpul je učinio gotovo nemoguće u revanš meču polufinala Lige šampiona, a Barselona je drugu godinu zaredom dozvolila rivalu da se vrati posle "debelog" rezultatog zaostatka.

Prošle godine Roma je posle 1:4 na Nou Kampu slavila u Italiji 3:0 i otišla u polufinale, a sada je Liverpul na Enfildu pobedio rezultatom 4:0 i nadokandio tri gola razlike iz prvog meča.

Luis Suarez kaže da je Barselona zaslužuila kritike.

"Moramo da budemo samokritični, drugi put nam se dešava ista stvar. Ne smemo da pravimo takve greške u nizu, moramo da pretrpimo kritike zbog toga i pogledamo šta smo loše radili. Mislili smo da je sve gotovo posle prvog meča", rekao je Suarez.

On smatra da je najveća odgovornost na igračima Barselone, a ne na treneru Ernesteu Valverdeu.

"Mi smo oni koji igraju, trener je napravio istu taktiku kao za prvi meč. Mi, igrači moramo da budemo svesni svoje igre. Nismo bili tim i moramo da se izvinimo za pristup navijačima, porodicama, svima..."

Posebno je istakao poslednji gol koji su primili na meču kada je Trent-Aleksander Arnold izveo korner na brzinu i izbacio samog Divoka Origija pred gol, rekavši da je neprihvatljiv za Basleonu.

"Primili smo gol kao da smo deca. Moramo da shvatimo da smo zaslužili kišu kritika. Tužni smo, osećamo bol i frustraciju, moramo da istrpimo metak u grudi", slikovito je opisao Suarez.

Barselona je ove sezone odbranila titulu šampiona Španije, a ima još priliku za trofej Kupa kralja jer je 25. maja čeka finale sa Valensijom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar