У акцији ухапшен државаљанин БиХ

У њемачком граду Оберхаусену раном зором проведена је велика полицијска антитерористичка акција у којој је ухапшено осам особа. Међу осумњиченим особама је и један држављанин БиХ.

Свијет 08.05.2019 | 09:39
У акцији ухапшен државаљанин БиХ
Специјалне јединице полиције, како преноси Билд, наоружане дугим цијевима упале су у седам кућа у овом граду по налогу суда у Ессену с обзиром на сумње да се на овом подручју налази опасна терористичка ћелија. Укупно је у овој акцији учествовало 150 припадника полиције.

Портпарол полиције Улрицх Фассбендер рекао је да су наведене особе осумњичене да већ дуже вријеме подржавају терористе ИДИЛ-а на начин да су за њих прикупљали новац.

Како је рекао, полиција још није дошла до сазнања да ли је наведена терористичка ћелија планирала напад у Њемачкој.

Међу ухапшеним особама су и жене, а ради се о особама старосне доби од 19 до 58 година. Седам од ухапшених особа, како је наведено, долазе с подручја Балкана.

(НН/клик.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Са стране

08.05.2019 09:48

И све те са Балкана сте подржавали војно, политички и материјално када су махали зеленим заставама и клали хришћане деведесетих. Ред је и да вам се одуже, по оној народној: Храни кера, па ће да те уједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

51р1у5

08.05.2019 10:40

То луткооо. Тако им треба

Name

Злаја

08.05.2019 12:23

Ви сте били савезници у ратовима против Срба деведесетих, дошло вријеме да вам се одуже за помоћ у бившој бих. Кад смо ми ратовали против таквих овде онда смо ми били терористи,сад кад их ви гањате ,ви испадосте жртве

ОДГОВОРИТЕ