Будва: Црнадак на скупу министара

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак допутовао је вечерас у Будву, гдје учествује на дводневном састанку Савјета министара иностраних послова Јадранско-јонске иницијативе (ЈЈИ).

Босна и Херцеговина 07.05.2019 | 21:43
Будва: Црнадак на скупу министара
Министра Црнатка дочекао је министар иностраних послова Црне Горе Срђан Дармановић, чија је земља предсједавајућа Јадранско-јонске иницијативе.

На маргинама састанка министар Црнадак сусрео се вечерас са словачким шефом дипломатије Мирославом Лајчаком, чија земља је предсједавајућа ОЕБС-а.

Осим министра Црнатка, на састанку учествују први потпредсједник Владе и министар иностраних послова Републике Србије Ивица Дачић, потпредсједница Владе и министарка иностраних и европских послова Републике Хрватске Марија Пејчиновић-Бурић, министарка за регионална питања Републике Италије Ерика Стефани, те представници Сјеверне Македоније, Албаније, Грчке и Словеније, као и министар иностраних послова, политичких односа и правде Сан Марина Никола Ренци, у својству специјалног госта.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саргија је дивљацки инструмент

08.05.2019 01:05

Након овог састанка це нам свима бити боље. Зао ми је сто це им ово рузно време покварити зурају. Надам се да це наци нацина да се опусте након напорног рада. Само немојте под сатор као Додик и не на хладан бетон да се прехладите.

ОДГОВОРИТЕ