Budva: Crnadak na skupu ministara

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak doputovao je večeras u Budvu, gdje učestvuje na dvodnevnom sastanku Savjeta ministara inostranih poslova Jadransko-jonske inicijative (JJI).

Bosna i Hercegovina 07.05.2019 | 21:43
Budva: Crnadak na skupu ministara
Ministra Crnatka dočekao je ministar inostranih poslova Crne Gore Srđan Darmanović, čija je zemlja predsjedavajuća Jadransko-jonske inicijative.

Na marginama sastanka ministar Crnadak susreo se večeras sa slovačkim šefom diplomatije Miroslavom Lajčakom, čija zemlja je predsjedavajuća OEBS-a.

Osim ministra Crnatka, na sastanku učestvuju prvi potpredsjednik Vlade i ministar inostranih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, potpredsjednica Vlade i ministarka inostranih i evropskih poslova Republike Hrvatske Marija Pejčinović-Burić, ministarka za regionalna pitanja Republike Italije Erika Stefani, te predstavnici Sjeverne Makedonije, Albanije, Grčke i Slovenije, kao i ministar inostranih poslova, političkih odnosa i pravde San Marina Nikola Renci, u svojstvu specijalnog gosta.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sargija je divljacki instrument

08.05.2019 01:05

Nakon ovog sastanka ce nam svima biti bolje. Zao mi je sto ce im ovo ruzno vreme pokvariti zuraju. Nadam se da ce naci nacina da se opuste nakon napornog rada. Samo nemojte pod sator kao Dodik i ne na hladan beton da se prehladite.

ODGOVORITE