Ноле о "испражњености" и понашању Вавринке...

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, говорио је о утисцима, што тениским што спољашњим, после победе у другом колу Мастерса у Мадриду.

Тенис 08.05.2019 | 13:45
Ноле о "испражњености" и понашању Вавринке...
Новак је на старту Мадрида елиминисао Американца Тејлора Фрица са 2-0 у сетовима.

Српски тенисер је тренутно "власник" три последња Гренд слема, а на Ролан Гаросу ће бити у прилици да поново дође до популарног "Ђокослема" и да буде актуелни шампион сва четири Слема у исто време.

"'Ђокослем' 2016. године који сам освојио је мој највећи успех. После тога сам се осећао испражњено и било ми је потребно неко време да се опоравим. Феноменално је то што сам сада у позицији да опет остварим такав успех. Сада осећам доста мање притиска", рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је рекао да му је лакше играти на Централном терену у Мадриду него на онима који се користе за тренинге, а као разлог је навео то да му он делује као спорији.

"Солидан уводни меч за мене", истакао је Новак.

Као председник Савета играча Ђоковић је ове године био под великим притиском око доста ствари, а најскорије око оставке свог сарадника Џастина Гимелстоба. Око те ситуације огласио се Швајцарац Стен Вавринка путем Твитера и путем отвореног писма, а Новаку се то није свидело.

"Драго ми је што је желео да се укључи. То подржавам. Оно што не подржавам је то што је отишао у медије пре него што је причао са људима из Савета", јасан је Ђоковић.

Први тенисер света такође је додао да разуме Вавринку, али да није сагласан са начином на који је он изнео своје мишљење.

Вавринка је у међувремену открио новинарима да је разговарао са Новаком после једног тренинга.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар