Nole o "ispražnjenosti" i ponašanju Vavrinke...

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, govorio je o utiscima, što teniskim što spoljašnjim, posle pobede u drugom kolu Mastersa u Madridu.

Tenis 08.05.2019 | 13:45
Nole o "ispražnjenosti" i ponašanju Vavrinke...
Novak je na startu Madrida eliminisao Amerikanca Tejlora Frica sa 2-0 u setovima.

Srpski teniser je trenutno "vlasnik" tri poslednja Grend slema, a na Rolan Garosu će biti u prilici da ponovo dođe do popularnog "Đokoslema" i da bude aktuelni šampion sva četiri Slema u isto vreme.

"'Đokoslem' 2016. godine koji sam osvojio je moj najveći uspeh. Posle toga sam se osećao ispražnjeno i bilo mi je potrebno neko vreme da se oporavim. Fenomenalno je to što sam sada u poziciji da opet ostvarim takav uspeh. Sada osećam dosta manje pritiska", rekao je Đoković.

Srpski teniser je rekao da mu je lakše igrati na Centralnom terenu u Madridu nego na onima koji se koriste za treninge, a kao razlog je naveo to da mu on deluje kao sporiji.

"Solidan uvodni meč za mene", istakao je Novak.

Kao predsednik Saveta igrača Đoković je ove godine bio pod velikim pritiskom oko dosta stvari, a najskorije oko ostavke svog saradnika Džastina Gimelstoba. Oko te situacije oglasio se Švajcarac Sten Vavrinka putem Tvitera i putem otvorenog pisma, a Novaku se to nije svidelo.

"Drago mi je što je želeo da se uključi. To podržavam. Ono što ne podržavam je to što je otišao u medije pre nego što je pričao sa ljudima iz Saveta", jasan je Đoković.

Prvi teniser sveta takođe je dodao da razume Vavrinku, ali da nije saglasan sa načinom na koji je on izneo svoje mišljenje.

Vavrinka je u međuvremenu otkrio novinarima da je razgovarao sa Novakom posle jednog treninga.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar