Видео: ''Понекад имам осјећај...''

''. . . да нико не може да ме изгура из рекета!" Пи Џеј Такер је у тек у ветеранским годинама успео да се избори за свој статус у НБА лиги и то у екипи Хјустона.

Кошарка 08.05.2019 | 13:15
Видео: ''Понекад имам осјећај...''
Некада играч на позицијама два и три је последњих сезона стартни крилни центар Рокетса, а у полуфиналној серији плеј-офа Западне конференције против Голден Стејта неретко се на терену нађе као једини играч на унутрашњим позицијама.

“Понекад осећам као да нико не може да ме изгура из рекета. То је нешто што сам радио током целе каријере. То је нешто што нико не воли да ради. То је тешко. Ја сам увек био добар скакач, али када бекови дођу до мене, мислим да нико не може да ме изгура. Ја само идем и узимам лопте и то су потези који могу да донесу победу“, рекао је Такер.

У другој рунди доигравања Такер на терену проводи скоро 40 минута по утакмици и бележи 9,3 поена, 8,8 скокова, 2,3 асистенције и 1,8 украдену лопту.

Подсетимо, он је НБА каријеру покушао да започне у Торонту, али се веома брзо преселио у Европу, па се прошетао кроз Израел, Украјину, Турску, Италију и Немачку, пре него што је добио шансу у Финиксу, одакле је преко Торонта стигао у Хјустон.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар