Video: ''Ponekad imam osjećaj...''

''. . . da niko ne može da me izgura iz reketa!" Pi Džej Taker je u tek u veteranskim godinama uspeo da se izbori za svoj status u NBA ligi i to u ekipi Hjustona.

Košarka 08.05.2019 | 13:15
Video: ''Ponekad imam osjećaj...''
Nekada igrač na pozicijama dva i tri je poslednjih sezona startni krilni centar Roketsa, a u polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije protiv Golden Stejta neretko se na terenu nađe kao jedini igrač na unutrašnjim pozicijama.

“Ponekad osećam kao da niko ne može da me izgura iz reketa. To je nešto što sam radio tokom cele karijere. To je nešto što niko ne voli da radi. To je teško. Ja sam uvek bio dobar skakač, ali kada bekovi dođu do mene, mislim da niko ne može da me izgura. Ja samo idem i uzimam lopte i to su potezi koji mogu da donesu pobedu“, rekao je Taker.

U drugoj rundi doigravanja Taker na terenu provodi skoro 40 minuta po utakmici i beleži 9,3 poena, 8,8 skokova, 2,3 asistencije i 1,8 ukradenu loptu.

Podsetimo, on je NBA karijeru pokušao da započne u Torontu, ali se veoma brzo preselio u Evropu, pa se prošetao kroz Izrael, Ukrajinu, Tursku, Italiju i Nemačku, pre nego što je dobio šansu u Finiksu, odakle je preko Toronta stigao u Hjuston.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar