Тен Хаг се зноји због повријеђеног Нереса, али поручује...

У форми смо, наоштрени и жељни да померимо границу! Тренер Ајакса изнео очекивања пред реванш са Тотенхемом.

Фудбал 08.05.2019 | 11:00
Тен Хаг се зноји због повријеђеног Нереса, али поручује...
Још 10 сати остало је до реванша полуфинала Лиге шампиона између Ајакса и Тотенхема, а тренер Копљаника Ерик тен Хаг је у дилеми због једног играча.Наиме, нападачка узданица Давид Нересналази се под знаком питања за сутрашњи реванш, што је потврдио и сам тренер Ајакса.

"Нерес није изашао неокрњен из окршаја финала купа. Има мање проблеме с повредом, очекујем да буде у тиму, али за сада не могу да тврдим да ће сигурно играти", рекао је Тен Хаг на конференцији за медије.

Ипак, који сат касније Нерес је уредно тренирао с екипом (што се види на фотографији) па би требало да буде стартер и предводник напада у сјајном партнерству са Тадићем и Зијехом. 

Иначе, холандски новинари покушавају на све начине да открију састав који ће сјајни стручњак извести сутра увече против Певаца. Најчешће се нагађа око улоге десног бека Мазрауија који игра и офанзивно, али Тен Хаг никако не жели да открива планове.

Иако има предност од 1:0 из првог меча тренер Ајакса не сматра да је посао завршен.

"Интензитет утакмице у Лондону прошле недеље био је знатно другачији него наше претходне утакмице против Јувентуса и Реала. Мој тим уме да се адаптира на врхунски ниво фудбала и очекујем да сутра направи нови искорак, који ће нас винути у неке нове висине", подвлачи Тен Хаг.

Тренер Копљаника упозорава на опасност коју реванш с Певцима носи са собом, али је оптимиста.

"Претпостављам да морамо да победимо, зато улазимо у утакмицу као да је 0:0, јер је Тотенхем јако опасан тим и може да нам направи проблем. Знамо да морамо да завршимо посао на нашем стадиону, али то може и да нам отежа посао јер је осећај другачији. Амбијент на Арени ће нам помоћи, имамо самопоуздање, у форми смо, наоштрени и одлучни да померимо границу", закључио је Ерик тен Хаг.

Реванш меч полуфинала Лиге шампиона између Ајакса и Тотенхема игра се сутра увече од 21 сат, а суди га Немац Феликс Брих.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар