Ten Hag se znoji zbog povrijeđenog Neresa, ali poručuje...

U formi smo, naoštreni i željni da pomerimo granicu! Trener Ajaksa izneo očekivanja pred revanš sa Totenhemom.

Fudbal 08.05.2019 | 11:00
Ten Hag se znoji zbog povrijeđenog Neresa, ali poručuje...
Još 10 sati ostalo je do revanša polufinala Lige šampiona između Ajaksa i Totenhema, a trener Kopljanika Erik ten Hag je u dilemi zbog jednog igrača.Naime, napadačka uzdanica David Neresnalazi se pod znakom pitanja za sutrašnji revanš, što je potvrdio i sam trener Ajaksa.

"Neres nije izašao neokrnjen iz okršaja finala kupa. Ima manje probleme s povredom, očekujem da bude u timu, ali za sada ne mogu da tvrdim da će sigurno igrati", rekao je Ten Hag na konferenciji za medije.

Ipak, koji sat kasnije Neres je uredno trenirao s ekipom (što se vidi na fotografiji) pa bi trebalo da bude starter i predvodnik napada u sjajnom partnerstvu sa Tadićem i Zijehom. 

Inače, holandski novinari pokušavaju na sve načine da otkriju sastav koji će sjajni stručnjak izvesti sutra uveče protiv Pevaca. Najčešće se nagađa oko uloge desnog beka Mazrauija koji igra i ofanzivno, ali Ten Hag nikako ne želi da otkriva planove.

Iako ima prednost od 1:0 iz prvog meča trener Ajaksa ne smatra da je posao završen.

"Intenzitet utakmice u Londonu prošle nedelje bio je znatno drugačiji nego naše prethodne utakmice protiv Juventusa i Reala. Moj tim ume da se adaptira na vrhunski nivo fudbala i očekujem da sutra napravi novi iskorak, koji će nas vinuti u neke nove visine", podvlači Ten Hag.

Trener Kopljanika upozorava na opasnost koju revanš s Pevcima nosi sa sobom, ali je optimista.

"Pretpostavljam da moramo da pobedimo, zato ulazimo u utakmicu kao da je 0:0, jer je Totenhem jako opasan tim i može da nam napravi problem. Znamo da moramo da završimo posao na našem stadionu, ali to može i da nam oteža posao jer je osećaj drugačiji. Ambijent na Areni će nam pomoći, imamo samopouzdanje, u formi smo, naoštreni i odlučni da pomerimo granicu", zaključio je Erik ten Hag.

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Ajaksa i Totenhema igra se sutra uveče od 21 sat, a sudi ga Nemac Feliks Brih.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar