Модрић на излазним вратима, стижу замјене из Енглеске?!

Мадриђани спремају промене на средини терена.

Фудбал 08.05.2019 | 09:00
Модрић на излазним вратима, стижу замјене из Енглеске?!
Реал Мадрид улази у следећи прелазни рок одлучан да створи екипу која поново бити међу најквалитетнијим у Европи, а револуција почиње од једног од најважнијих играча.

Према писањима шпанског "Диарио Аса", Лука Модрић би могао да напусти "краљевски" клуб овог лета јер је Зинедин Зидан незадовољан његовим партијама. Они тврде да је стручни штаб изгубио веру у свог фудбалера и да се плаше да су његове могућности у константном паду услед броја година хрватског играча.

Након што је бриљирао током целе претходне сезоне, те освојио и звање најбољег фудбалера на свету, везиста је ове године у драстичном паду форме. Он, као и готово цела екипа Реала, не игра на нивоу који се од њега очекује и чини се да му је време у Мадриду истекло.

Код свих фудбалера овог клуба веома је приметно засићење услед везаних добрих резултата и јасно је да је једино што би им у овом тренутку помогло било промена средине.

Челници "лос бланкоса" наводно су спремни да послушају понуде за своје кључне везисте, пре свега Модрића и Тонија Кроса, како би на лето имали простора за аквизиције из Премијер лиге.

На врху листе жеља Флорентина Переза су Кристијан Ериксен и Пол Погба, није тајна да су њих двојица већ дуго мете Мадриђана, а очекује се да ће овог лета кренути они кренути у потпуну офанзиву за потпис овог двојца.

Стога је потребно направити места у средини, "времешни" Хрват можда још увек има много тога да понуди, али на "Сантијаго Бернабеуу" би да добију ново заштитно лице и освеже екипу како би поново бележили боље резултате.

Модрић се већ дуже време доводи у везу са Интером, а политика клуба коју спроводе пред следећи прелазни рок обећава да из спекулација може да се изроди „опипљива“ прича. 

Изгледа да су се на "Меаци" уозбиљили и намерачили да створе екипу по Јувентусовом рецепту.

Бепе Марота је дошао управо из Торина ове зиме и служи се сличним адутима као што је то радио пред почетак владавине црно-белих. Годин је већ практично потписан, клуб ће се окренути слободним агентима, а такође и играчима које могу да добију испод цене јер су непожељни у својим клубовима.

Одлазак хрватског фудбалера уклопио би се у комплетну причу, видећемо шта ће донети лето, али познато је да се Реал лако одлучује на овакве потезе, уколико из њих може добро да профитира.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар