Modrić na izlaznim vratima, stižu zamjene iz Engleske?!

Madriđani spremaju promene na sredini terena.

Fudbal 08.05.2019 | 09:00
Modrić na izlaznim vratima, stižu zamjene iz Engleske?!
Real Madrid ulazi u sledeći prelazni rok odlučan da stvori ekipu koja ponovo biti među najkvalitetnijim u Evropi, a revolucija počinje od jednog od najvažnijih igrača.

Prema pisanjima španskog "Diario Asa", Luka Modrić bi mogao da napusti "kraljevski" klub ovog leta jer je Zinedin Zidan nezadovoljan njegovim partijama. Oni tvrde da je stručni štab izgubio veru u svog fudbalera i da se plaše da su njegove mogućnosti u konstantnom padu usled broja godina hrvatskog igrača.

Nakon što je briljirao tokom cele prethodne sezone, te osvojio i zvanje najboljeg fudbalera na svetu, vezista je ove godine u drastičnom padu forme. On, kao i gotovo cela ekipa Reala, ne igra na nivou koji se od njega očekuje i čini se da mu je vreme u Madridu isteklo.

Kod svih fudbalera ovog kluba veoma je primetno zasićenje usled vezanih dobrih rezultata i jasno je da je jedino što bi im u ovom trenutku pomoglo bilo promena sredine.

Čelnici "los blankosa" navodno su spremni da poslušaju ponude za svoje ključne veziste, pre svega Modrića i Tonija Krosa, kako bi na leto imali prostora za akvizicije iz Premijer lige.

Na vrhu liste želja Florentina Pereza su Kristijan Eriksen i Pol Pogba, nije tajna da su njih dvojica već dugo mete Madriđana, a očekuje se da će ovog leta krenuti oni krenuti u potpunu ofanzivu za potpis ovog dvojca.

Stoga je potrebno napraviti mesta u sredini, "vremešni" Hrvat možda još uvek ima mnogo toga da ponudi, ali na "Santijago Bernabeuu" bi da dobiju novo zaštitno lice i osveže ekipu kako bi ponovo beležili bolje rezultate.

Modrić se već duže vreme dovodi u vezu sa Interom, a politika kluba koju sprovode pred sledeći prelazni rok obećava da iz spekulacija može da se izrodi „opipljiva“ priča. 

Izgleda da su se na "Meaci" uozbiljili i nameračili da stvore ekipu po Juventusovom receptu.

Bepe Marota je došao upravo iz Torina ove zime i služi se sličnim adutima kao što je to radio pred početak vladavine crno-belih. Godin je već praktično potpisan, klub će se okrenuti slobodnim agentima, a takođe i igračima koje mogu da dobiju ispod cene jer su nepoželjni u svojim klubovima.

Odlazak hrvatskog fudbalera uklopio bi se u kompletnu priču, videćemo šta će doneti leto, ali poznato je da se Real lako odlučuje na ovakve poteze, ukoliko iz njih može dobro da profitira.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar