НС: `Снајпериста` гађа пролазнике

Непозната особа већ неколико дана гађа пролазнике из ваздушне пушке на Булевару Јаше Томића у Новом Саду.

Србија 07.05.2019 | 17:28
НС: `Снајпериста` гађа пролазнике
Полиција од петка трага за нападачем који пуца на пролазнике највјероватније из околних зграда које се налазе близу угла са улицама Краљевића Марка и Саве Љубојева. До сада је неколико људи тражило помоћ у Ургентном центру због повреда задобијених од метака из ваздушне пушке. У полицији потврђују да су добили пријаву и да траже починиоца.

На згради на адреси Саве Љубојева број 2 окачено је и упозорење које гласи: “Комшије, у вашем улазу имате лудака који с пролаза пуца на људе из ваздушне пушке. Молим комшију који је примијетио из ког стана неко вјежба гађање да пријави полицији (синоћ га нису лоцирали). Јер можда сте ви сљедећа мета”.

Дјевојка која живи у овом улазу каже да ју је овакво обавјештење помало затекло.

– Тек када сам прочитала упозорење сазнала сам да неко гађа људе из ваздушне пушке. Ако јесте, немам представу ко би то могао бити из ове зграде – рекла је ова Новосађанка. 



Једна од погођених, случајна пролазница, рекла је за “Радио 021” да је у петак увече шетала са кћерком када је осјетила бол у руци.

– У петак предвече шетала сам се Булеваром Јаше Томића. Чула сам звук, шиштање и осјетила бол у десној надлактици. Нисам одмах схватила шта се дешава, али сам видјела да се нешто дешава и човјека који иде иза нас, који се ухватио за врат. Тада сам схватила да нас неко гађа из зграде и потрчале смо даље и склониле се.

Човјек који је исто погођен је наставио даље, ваљда не схватајући да га је дијабола погодила. Пошто нисмо успјеле да видимо одакле се пуцало, отишле смо право у полицију у Краља Петра, гдје су све записали и упутили ме у Ургентни, гдје су констатовали да сам упуцана из ваздушне пушке – рекла је она.

Наредног јутра је како каже прошла истим мјестом и на тротоару пронашла три метка дијаболе, које је послије предала полицији.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Згранута

07.05.2019 15:57

О Боже зар је поред полиције она тражила заостале метке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

07.05.2019 18:00

Нису ни све будале исте. :)

Name

Пендула

07.05.2019 18:32

Ма ово је неки бивси Сарајлиа мало га носталгија зеза .

Name

Дрекавац

07.05.2019 15:57

Па, добро, некад су се дјеца играла праћкама, а данас дијаболама. То није ништа страшно, осим ако баш не пикне у око. Иначе, само добро звекне по кожи и то је све. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фј

07.05.2019 16:06

Е САЦУВАЈ БОЗЕ Е НЕКОЛИКО ДАНА ДА НИЈЕ НАСЕ ЗЕМЉЕ НЕБИ ЦОВЈЕК НИ ЦУО СВАКА ЦУДА А СТА ПОЛИЦИЈА РАДИ КО СТИТИ ГРАДЈАНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ким

08.05.2019 09:07

А шта је полиција радила ваљда су изаśли на лице мјеста ,браћо мила.....ово је невероватно.

ОДГОВОРИТЕ