NS: `Snajperista` gađa prolaznike

Nepoznata osoba već nekoliko dana gađa prolaznike iz vazdušne puške na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu.

Srbija 07.05.2019 | 17:28
NS: `Snajperista` gađa prolaznike
Policija od petka traga za napadačem koji puca na prolaznike najvjerovatnije iz okolnih zgrada koje se nalaze blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i Save Ljubojeva. Do sada je nekoliko ljudi tražilo pomoć u Urgentnom centru zbog povreda zadobijenih od metaka iz vazdušne puške. U policiji potvrđuju da su dobili prijavu i da traže počinioca.

Na zgradi na adresi Save Ljubojeva broj 2 okačeno je i upozorenje koje glasi: “Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primijetio iz kog stana neko vježba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sljedeća meta”.

Djevojka koja živi u ovom ulazu kaže da ju je ovakvo obavještenje pomalo zateklo.

– Tek kada sam pročitala upozorenje saznala sam da neko gađa ljude iz vazdušne puške. Ako jeste, nemam predstavu ko bi to mogao biti iz ove zgrade – rekla je ova Novosađanka. Jedna od pogođenih, slučajna prolaznica, rekla je za “Radio 021” da je u petak uveče šetala sa kćerkom kada je osjetila bol u ruci.

– U petak predveče šetala sam se Bulevarom Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osjetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam vidjela da se nešto dešava i čovjeka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se.

Čovjek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspjele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gdje su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gdje su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške – rekla je ona.

Narednog jutra je kako kaže prošla istim mjestom i na trotoaru pronašla tri metka dijabole, koje je poslije predala policiji.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Згранута

07.05.2019 17:57

О Боже зар је поред полиције она тражила заостале метке.

ODGOVORITE
Name

Re:

07.05.2019 20:00

Нису ни све будале исте. :)

Name

Pendula

07.05.2019 20:32

Ma ovo je neki bivsi Sarajlia malo ga nostalgija zeza .

Name

Дрекавац

07.05.2019 17:57

Па, добро, некад су се дјеца играла праћкама, а данас дијаболама. То није ништа страшно, осим ако баш не пикне у око. Иначе, само добро звекне по кожи и то је све. :)

ODGOVORITE
Name

Fj

07.05.2019 18:06

E SACUVAJ BOZE E NEKOLIKO DANA DA NIJE NASE ZEMLJE NEBI COVJEK NI CUO SVAKA CUDA A STA POLICIJA RADI KO STITI GRADJANE

ODGOVORITE
Name

Kim

08.05.2019 11:07

A šta je policija radila valjda su izaśli na lice mjesta ,braćo mila.....ovo je neverovatno.

ODGOVORITE