Слагао због Ајакса, па добио исписницу!

Холандски фудбалер слагао да је болестан и отпутовао у Лондон да бодри Ајакс против Тотенхема.

Фудбал 07.05.2019 | 18:15
Слагао због Ајакса, па добио исписницу!
Дојучерашњем фудбалеру Телстара, Жордију ван дер Лану, Ајакс је недавно бар на кратко улепшао живот, када је у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона победио Тотенхем у Лондону.

Ван дер Лан је чак био и присутан на мечу одиграном у престоници Енглеске.

Међутим, због Ајакса је платио високу цену…

Наиме, нападач је слагао да је болестан како би отпутовао са армијом навијача да бодри "копљанике" против Тотенхема. Мислио је да ће његов излет остати непримећен. Ипак, током утакмице камере су га више пута "ухватиле", чак и зумирале, тако да су у Телстару одмах сазнали за превару.

"Истина је да сам слагао да сам болестан. Мислио сам да ме неће пустити ако их питам да идем на утакмицу и да не долазим на тренинг. Нису сви били изненађени јер су неки знали да сам у Лондону. Откривен сам јер су ме камере снимиле чак три пута. Од толико људи на стадиону, они су мене нашли", рекао је Ван дер Лан.

Снимак утакмице и кадрове у којима је он пустио му је председник клуба, а затим му уручио и папире.

"То је била чудна ситуација. Пустио је снимак на телефону и знао сам да сам у проблему. Његова је одлука да ми дају отказ и да више не играм за Телстар. Волео бих да сам другачије поступио, али што је ту је", прилично мирно је Ван дер Лан прихватио отказ, свестан да је направио грешку, али и срећан јер његов тима има шансу да се пласира у финале Лиге шампиона.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар