Slagao zbog Ajaksa, pa dobio ispisnicu!

Holandski fudbaler slagao da je bolestan i otputovao u London da bodri Ajaks protiv Totenhema.

Fudbal 07.05.2019 | 18:15
Slagao zbog Ajaksa, pa dobio ispisnicu!
Dojučerašnjem fudbaleru Telstara, Žordiju van der Lanu, Ajaks je nedavno bar na kratko ulepšao život, kada je u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona pobedio Totenhem u Londonu.

Van der Lan je čak bio i prisutan na meču odigranom u prestonici Engleske.

Međutim, zbog Ajaksa je platio visoku cenu…

Naime, napadač je slagao da je bolestan kako bi otputovao sa armijom navijača da bodri "kopljanike" protiv Totenhema. Mislio je da će njegov izlet ostati neprimećen. Ipak, tokom utakmice kamere su ga više puta "uhvatile", čak i zumirale, tako da su u Telstaru odmah saznali za prevaru.

"Istina je da sam slagao da sam bolestan. Mislio sam da me neće pustiti ako ih pitam da idem na utakmicu i da ne dolazim na trening. Nisu svi bili iznenađeni jer su neki znali da sam u Londonu. Otkriven sam jer su me kamere snimile čak tri puta. Od toliko ljudi na stadionu, oni su mene našli", rekao je Van der Lan.

Snimak utakmice i kadrove u kojima je on pustio mu je predsednik kluba, a zatim mu uručio i papire.

"To je bila čudna situacija. Pustio je snimak na telefonu i znao sam da sam u problemu. Njegova je odluka da mi daju otkaz i da više ne igram za Telstar. Voleo bih da sam drugačije postupio, ali što je tu je", prilično mirno je Van der Lan prihvatio otkaz, svestan da je napravio grešku, ali i srećan jer njegov tima ima šansu da se plasira u finale Lige šampiona.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar