Срби воле жене просјечног изгледа

То су показали резултати истраживања у коме су учествовали графички дизајнери из 15 земаља.

Занимљивости 07.05.2019 | 13:58
Срби воле жене просјечног изгледа
ВЕЛИКЕ груди, обла задњица и узак струк нису свуда у свету идеал савршеног женског тела. То су показали резултати истраживања у коме су учествовали графички дизајнери из 15 земаља (Аргентина, Чиле, Кина, Италија, Холандија, Мексико, Нигерија, Перу, Филипини, Румунија, Србија, Јужноафричка република, Шпанија, Украјина и САД.

Уз помоћ фотошопа урађен је графички приказ девојке са идеалним физичким карактеристика у овим земљама а резултати ће многи изненадити. Истраживање је показало да Срби воле даме просечног изгледа, са класичним струком и без превеликих груди и бокова. У Аргентини је на цени танак струк, а у Мексику широки бокови и веће груди. Перуанци преферирају жене са облим боковима и задњицом и јачим ногама, док су затегнуте и дефинисане руке важне у Америци, Шпанији и Италији. Дакле, одзвонило је лепотицама са "напумпаним" грудима, бар у Србији.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

добар укус

07.05.2019 17:17

Па зна се да су жене са балкана међу најљепшима . Значи лијепе су док су младе ал и у старијем добу . Млади су лијепи свугдје ал у старусти треба задржат љепоту. Код нас жене због просјечнозти изгледају лијдпо и у старости

ОДГОВОРИТЕ