Srbi vole žene prosječnog izgleda

To su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja.

  • Magazin
  • Zanimljivosti


VELIKE grudi, obla zadnjica i uzak struk nisu svuda u svetu ideal savršenog ženskog tela. To su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja (Argentina, Čile, Kina, Italija, Holandija, Meksiko, Nigerija, Peru, Filipini, Rumunija, Srbija, Južnoafrička republika, Španija, Ukrajina i SAD.

Uz pomoć fotošopa urađen je grafički prikaz devojke sa idealnim fizičkim karakteristika u ovim zemljama a rezultati će mnogi iznenaditi. Istraživanje je pokazalo da Srbi vole dame prosečnog izgleda, sa klasičnim strukom i bez prevelikih grudi i bokova. U Argentini je na ceni tanak struk, a u Meksiku široki bokovi i veće grudi. Peruanci preferiraju žene sa oblim bokovima i zadnjicom i jačim nogama, dok su zategnute i definisane ruke važne u Americi, Španiji i Italiji. Dakle, odzvonilo je lepoticama sa "napumpanim" grudima, bar u Srbiji.

Novosti
foto:internet

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

dobar ukus

07.05.2019 19:17

Pa zna se da su žene sa balkana među najljepšima . Znači lijepe su dok su mlade al i u starijem dobu . Mladi su lijepi svugdje al u starusti treba zadržat ljepotu. Kod nas žene zbog prosječnozti izgledaju lijdpo i u starosti

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.