Михајловић љут на играче: Шта ће нам они црвени картони?!

“Требало је да им дамо бар два гола у првом полувремену“, тврди Миха.

Фудбал 07.05.2019 | 13:00
Михајловић љут на играче: Шта ће нам они црвени картони?!
Био је Милан зрео да падне на пуном Сан Сиру, али уместо бар ремија, Болоња је остала кратких рукава, без бодова и са двојицом играча мање пред можда и одлучујући меч с Пармом који би једном од два клуба требало да обезбеди опстанак у Серији А!

Због незрелости Николе Сансонеа и Мичела Дајкса и њихових искључења у последњим тренуцима утакмице Болоња ће бити драстично ослабљена, а темпераментни Синиша Михајловић није могао, ни желео да се помири с овим.

“Пораз ме увек разочара, али сам сада беснији на играче због црвених картона, поготово сада када нас чека јако важна утакмица у понедељак, где би могла да стане цела наша сезона“, љутито је рекао Михајловић и наставио:

“Можете да изгубите на Сан Сиру, али црвене картоне можете да избегнете јер се сезона није завршила сада. А у овом тренутку потребне су нам све снаге како бисмо обезбедили опстанак“.

Мало је фалило да Болоња у завршних 20 минута стигне Милан и узме макар један бод.

“Играли смо добро и заслужили смо да дамо макар два гола до полувремена, а имали смо погодак мањка... Када промашите неколико добрих шанси, морате да платите цех“.

Појаснио је Миха шта је то Болоњи недостајало у овој утакмици, после четири одлична издања и три победе.

“Нисмо били довољно фокусирани и одлучни у завршној трећини, док је Ђиђо Донарума бранио одлично. Да сам знао да ће Донарума сад овако добро да брани против Болоње, можда бих добро размислио када сам му указао шансу у Милану пре толико година“, с осмехом је рекао некадашњи селектор Србије.

Задовољан је Михајловић како се његов тим борио против фаворизованог ривала.

“Играли смо с много жара и одбили да се предамо. Борили смо се до краја и хтели смо да донесемо кући макар тај бод. Нећу да причам о судијама, чека нас још доста посла до краја сезоне. Немам дугу клупу, жао ми је што смо остали без двојице играча тако безвезе“.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сланинар

07.05.2019 11:19

Чуј ко прича о црвеним картонима...

ОДГОВОРИТЕ