Mihajlović ljut na igrače: Šta će nam oni crveni kartoni?!

“Trebalo je da im damo bar dva gola u prvom poluvremenu“, tvrdi Miha.

Fudbal 07.05.2019 | 13:00
Mihajlović ljut na igrače: Šta će nam oni crveni kartoni?!
Bio je Milan zreo da padne na punom San Siru, ali umesto bar remija, Bolonja je ostala kratkih rukava, bez bodova i sa dvojicom igrača manje pred možda i odlučujući meč s Parmom koji bi jednom od dva kluba trebalo da obezbedi opstanak u Seriji A!

Zbog nezrelosti Nikole Sansonea i Mičela Dajksa i njihovih isključenja u poslednjim trenucima utakmice Bolonja će biti drastično oslabljena, a temperamentni Siniša Mihajlović nije mogao, ni želeo da se pomiri s ovim.

“Poraz me uvek razočara, ali sam sada besniji na igrače zbog crvenih kartona, pogotovo sada kada nas čeka jako važna utakmica u ponedeljak, gde bi mogla da stane cela naša sezona“, ljutito je rekao Mihajlović i nastavio:

“Možete da izgubite na San Siru, ali crvene kartone možete da izbegnete jer se sezona nije završila sada. A u ovom trenutku potrebne su nam sve snage kako bismo obezbedili opstanak“.

Malo je falilo da Bolonja u završnih 20 minuta stigne Milan i uzme makar jedan bod.

“Igrali smo dobro i zaslužili smo da damo makar dva gola do poluvremena, a imali smo pogodak manjka... Kada promašite nekoliko dobrih šansi, morate da platite ceh“.

Pojasnio je Miha šta je to Bolonji nedostajalo u ovoj utakmici, posle četiri odlična izdanja i tri pobede.

“Nismo bili dovoljno fokusirani i odlučni u završnoj trećini, dok je Điđo Donaruma branio odlično. Da sam znao da će Donaruma sad ovako dobro da brani protiv Bolonje, možda bih dobro razmislio kada sam mu ukazao šansu u Milanu pre toliko godina“, s osmehom je rekao nekadašnji selektor Srbije.

Zadovoljan je Mihajlović kako se njegov tim borio protiv favorizovanog rivala.

“Igrali smo s mnogo žara i odbili da se predamo. Borili smo se do kraja i hteli smo da donesemo kući makar taj bod. Neću da pričam o sudijama, čeka nas još dosta posla do kraja sezone. Nemam dugu klupu, žao mi je što smo ostali bez dvojice igrača tako bezveze“.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Slaninar

07.05.2019 11:19

Čuj ko priča o crvenim kartonima...

ODGOVORITE