Има ли основа за отцјепљење?!

Најава формирања резервног састава полиције Републике Српске у бошњачким медијима је по ко зна који пут покренула причу о рату у Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 06.05.2019 | 18:55
Има ли основа за отцјепљење?!
Тако је Бакир Изетбеговић на ТВ Хајат одговарао на питање „Хоће ли бити рата“. Онда је Авдо Авдић лансирао тезу о Оружаним снагама Републике Српске, као средству за отцјепљење и независност Републике Српске. Потом је Фактор.ба пренио неку анализу Курта Бассуенера под насловом „Неопходно је ојачати снаге ЕУФОР-а да би се спријечила сецесија Републике Српске, Брчко кључна тачка“.

За то вријеме обичан конститутивни становник Босне и Херцеговине, се свађа по друштвеним мрежама, износи различите мање или више сулуде теорије о резервном саставу полиције, уз позиве на освету и стандардни говор мржње.

При томе сви занемарују неке веома важне ствари.

Да полиција Републике Српске има око 5000 полицајаца у чијем су саставу и Бошњаци и Хрвати.

Да ће полиција Републике Српске са резервним саставом Републике Српске имати око 6000 полицајаца.

Да је међуентитетска граница дуга око 1080 км и да на једног полицајца дође 0,18 км границе.

Да је 2013. године Република Српска имала 1170 342 становника, данас вјероватно још мање, од тог броја 970 857 су Срби.

Да је просјечна старост око 42 године.

Да је прошле године у Републици Српској умрло 5000 више људи него што се родило.

Да су Робне резерве Републике Српске 2017. године биле у стечају.

Браћо Бошњаци да ли ви стварно вјерујете да је Додик толико луд да започне рат, отцјепљење или прогласи независност са 6000 полицајаца са дугим цијевима, неколико транспортера, десетак коња и беспомоћном Србијом као залеђином?

Наравно да није и престаните више да причате о могућности избијања рата у Босни и Херцеговини, јер Срби нису спремни да на такав начин прокоцкају Републику Српску.

Оно што Бошњаци не виде или не желите да виде, а много је опасније по ову државу је одсуство било какве идентификације просјечног Србина из Републике Српске, а поготово младих, са државом Босном и Херцеговином.

У току је процес усаглашавања школских планова и програма између Републике Српске и Србије.

Ово практично значи да ће дјеца из Републике Српске и Србије учити исту историју, географију односно познавање природе и друштва, али различиту од својих вршњака у Федерацији БиХ. То практично значи да на Правном факултету на Палама Национална историја државе и права, потпуно другачија него на Правном факултету у Сарајеву.

Медије из Федерације БиХ мало ко гледа, слуша или чита у Републици Српској, и обратно.

До информација из Федерације БиХ људи у Републици Српској најчешће долазе посредно преко српских медија који их најчешће обликују и интерпретирају како њима одговара. Ма данас немамо једно јавно мњење у држави већ најмање три, а то је дугорочно гледано погубно за ову државу.

Државе Босне и Херцеговине скоро да и нема у Републици Српској.

На прсте двије руке можете да набројите локације у Бањалуци гдје се вијори застава Босне и Херцеговине. У школама Републике Српске Босна и Херцеговина се спомене онолико колико мора. У Републици Српској се за репрезентацију Босне и Херцеговине најчешће навија у себи, не зато што је то забрањено, већ што се не исплати. Када се у Републици Српској каже држава, просјечан Србин под тим подразумјева Републику Српску.

Шта је поента овог писања?

Волио бих да прије свега Бошњаци схвате да Срби и Хрвати могу без Босне и Херцеговине и да од њиховог понашање зависи будућност ове земље. Да је резервни састав полиције Републике Српске направљен да би се Срби, који не љубе Додика и његову власт у Републици Српској, држали под контролом, а не ради отцјепљења или независности Републике Српске. Да на радикалну реторику Додика, не треба исто тако одговарати. Да рата неће бити а да је страх од избијања новог рата најефикасније средство да се влада и Србима, и Хрватима и Бошњацима.

Јел јасно?

(Фронтал)

Коментари / 70

Оставите коментар
Name

Дзоо

06.05.2019 17:06

Опет вам казем окани те се будаластиње. Нема ЈНА и кад је била изгубили смо све битке. Србија све мања и слабија .Ако настваимо онда нам не преостаје него опет тракторијада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дзоо

06.05.2019 17:23

Браво Дзоо. Јачи коментар него цијели чланак.

Name

Парадоx

06.05.2019 17:30

Оно што Бошњаци не виде или не желите да виде, а много је опасније по ову државу је одсуство било какве идентификације просјечног Србина из Републике Српске, а поготово младих, са државом Босном и Херцеговином.Управо због тога Босњаци раде оно сто раде, и врло су свјесни овога проблема .

Name

Министар

06.05.2019 17:43

Не би се слозио да је Србија све слабија. Србија треба да ријеси само проблем смањивања становниства а остало це бити ријесено ускоро тј ресава се. Назалост преспоро али опет се ресава. Остало се слазем. Треба реци истину муслиманима у оци. И њих је сваког дана све мање, зиве јадно и биједно. Да ли це Република Српска бити у БиХ или не неце утуцати на њихов зивот. Моје мисљење је да би муслиманима било најбоље не да нас спрецавају у отцјепљењу, него да се они отцијепе од нас. Док је БиХ оваква не мозе бити боље никоме. Да се укину ентитети нема сансе а и тиме муслимани заправо не би ниста добили. У сваком слуцају дрзава у којој нема апсолутне вецине (преко 80%) увјек има мач над вратом. Да су паметни они би се отцијепили и градили своје зивоте. Исто вази и за Србију и Косово. Мени као Србину знаци Косово али не толико да саљемо насу дјецу у рат. Србија треба узети сјевер Косова и друга мјеста гдје зиве Срби а онима који осстају иза грание обезбедити услове за нормалан зивот. Ста нама као Србима треба да намецемо власт у неким албанским срединама?

Name

007 Бонд

06.05.2019 17:44

@ Дзоо ... Пусти ти те приче да Србија не може да одбрани. Србија је једна од 10 земаља у свету која има модуларне вишецевне ракетне системе који су навођени и имају домет до 300 км. А та једна ракета има 8.25 метара у дужину, па ти онда размисли колику тек бојеву главу има. А има и ове мање системе домета до 40 км, а они су јако прецизни. ...Србија има јачи ПВО него 90-тих, и компетирану ловачку МиГ 29 ескадрилу... Тако да: не слушај ти те твоје који вас лажу како Србија не може. ...Еј, и нове олује неће бити, јер Србија је то већ једно прошла, и тешко је да ће то да се деси. ... ... ...Федерација нема чак ни озбиљне аналитичаре да вам објасне какве су могућености Србије, јер да то имате - не би ти писао такав коментар коментар! ...Рата неће бити, јер Срији рат не одговара. И ако се будете распадали- то ће бити у миру као Чешка и Словачка или као Србија и Црна Гора.

Name

Ппт

06.05.2019 17:54

Свима нама блентавим србима који су полудили од 91, не треба отцјепљње...вец цијепљење од бјеснила.

Name

ссс

06.05.2019 17:56

1000 наорузаних људи висе него сад није и не мозе бити некоме пријетња,цифра је занемарива,ствар је у томе да је ово патка која слузи да се о њој прица а бит свега је комплетан закон о полицији који треба РС да претвори у полицијску дрзаву како би се заститила владајуца гарнитура

Name

За Министар

06.05.2019 18:08

Не брини како сте кренули бошњаци ће за 15 година бити већина од 80+% Коме се БиХ не свиђа може слободно да иде тамо гдје му се свиђа...

Name

ДРЗАВЉАНИН БИХ И РС.

06.05.2019 18:34

Засто нико не коментарисе Додикову силу пријетње бахатост вриједзање Босњака, неки коментари се баве Србијом као силом Земљаце у Србији су плаце мање него у БИХ растуреној у рату, Србија се граници комсијама који јој нису бас наклоњене има јос тога Али ако ја називам србе србима засто неки коментарису о муслиманима а не Босњацима,покусај пнизавања мене не смета кад видим од кога долази

Name

Ре Дзо

06.05.2019 18:41

Ти бас палис.Није ни овде била ЈНА него ми.Битке нису изгубљене него се стално кад не НАТО отворено усао у рат.Казу Хосњаци био је ембарго.Ма да није.Па фим су пуцали и 93 и 94.Працкама.Дајте висе сарајевских лагарија је бас доста.

Name

Ре за мибистар

06.05.2019 18:45

Потврдјује.Само постено да каземо да је Србе растјерао Мерхаба Милорад.

Name

Гога

06.05.2019 19:18

Одма одцјепит!

Name

Р ССС

06.05.2019 19:37

1000 полицајаца и није нека оружана сила,али пара јесте,1000 униформи,пиштоља,пушака,футрола,чизама...Онда и федерација мора одговорити са нај мање 2000 резервних полицајаца,па онда дирекција,гранична полиција,а снадбјевач исти...а ви се палите како подићи борбену готовост ...

Name

Рики

06.05.2019 20:43

Свака цаст Дзоо права будалестина ,,и да нису слаби жасто би се ратовало гинуло ,,зар ОВАЈ СВИЈЕТ ПОСТОЈИ САМО ДАБИ СЕ РАТОВАЛО А НЕ НОРМАЛНО ЖИВЈЕЛОООО ,,КАКО ОВИ ДОРАТИ ВОДЕ НАРОД У СРБИЈИ ВУЧИЋ ПА ДОДИК ПА БАКЕ ПА ЧОВА ,,НЕМА СРЕЋЕ ,,ДОК СЕ НЕ УСТАНЕ ,И НЕ ПОВЈЕШАЈУ ТИ ЛОПОВИ ,ОНИ СУ ОТВОРЕНЕ ЈАВНЕ УБИЦЕ НАРОДА БАЛКАНА ,,ЈЕР ОТВОРЕНО СЕ ПОЗИВА У РАТ И СУКОБЕ ,, ТРЕБАМО НАПРАВИТИ РЕПРИЗУ ЧАУШЕВСКОГ НА НАШИМ ПРОСТОРИМА ,,,ДОСТА ЈЕ БИЛООО

Name

ре држављанин бих и рс

06.05.2019 21:15

Ма волим кад мундзос написе да је држављанин РС више него се хљеба најести. А поготово обожавам оне који пишу у српско име а немају везу с везом.

Name

Кунтакинте

07.05.2019 20:35

Под хитно одцјепит!

Name

Психолог

08.05.2019 05:34

Велики баја се одцијепио од памети па се игра дрзавом ко својом цацевином. Треба га послати на марс па нек тамо муља колико му драго

Name

реалност

08.05.2019 17:39

Бурле, ко је убио Давид-а?

Name

Босс

06.05.2019 17:08

Додик, Баке и устаса Цовиц ФАНТАСТИЦНО раде посао... бице на власти јос 1000 година, и нека це

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки МИНИСТАР

06.05.2019 19:26

Види МИНИСТРЕ,мени Косово незначи ништа нит сам кад био на Косову нити ћу бити нити ћу недај боже за њега ратовати.Исто тако као што многе Србе из Србије ми нисмо њих занимали за вријеме рата,а они који су били овдје за вријеме рата дошли су из користи да пљачкају,а што се тиче муслимана у БиХ њима би било боље без нас,а у ствари ми смо за њих биједа,а не они за нас јер тано идем често па видим за разлику од тебе у немој нас и Србију толико величати кад се незна ко лошије живи они тамо или ми овдје;треба реално све сагледати.Сва три народа су биједна и јадна ако сами себе лазу,друге куде,а себе векичају Јел јасно МИНИСТРЕ?????????

Name

Босњак

09.05.2019 07:28

Како мозе бити кривица босњака сто срби (90%) не воле БиХ? Срби (90%) су усли са циљем да издвоје територију БиХ 92:е године и данас имају исте зеље, макар потајно. То је свима сасвим јасно. Онда је зесци парадокс кад би ти исти рекли да навијају за БиХ. Онда им се мозе налијепит етикета сизофреније.

Name

Освит

06.05.2019 17:19

Никад на овим просторима није било мање знања и памети у Дрзави а висе будала и лопова.Они не зеле нити знају сви скупа како да профункционисе Дрзава ,од Еуроатланских интеграција дизе им се свима коса на глави јер уводењем реда престаце бити баје,хадзије,пасе кнезови,краљеви коцке.Меду овим стријим из свих народа,разлика је у три деке и вецина су за гулага а надам се да це га неки и буквално доцекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

06.05.2019 20:06

Све је то дрзава. Приватно власниство је 40 цм на поврсини те земље.То се види кад се граде ауто путеви, пронадје нафта и слицно...истјерају те и исплате те онолико колико зеле..дрзава је закон. Само се сељаци неписмени лозе да је то њихово .. Ваљда је неко схватио...

Name

@Роки

06.05.2019 17:24

А шта да понуди бједи, мој Боже будале, тек би га тад на.ебали кад би Додик имо сва овлаштења , прво би оформио штампарију пара, похапсио опозицију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

06.05.2019 17:27

А ви сте моћни до мога! Ви знате колико има Срба,па да нас има хиљаду опет би се борили за слободу а не као ви да љубите дупе сваком окупатору! Само податак ЦИА-е да је у бих 2000-те године било око милион и по Срба...јер стварно мислите да једна земља може да изгуби преко трећине становништва за мање од 20 година...е моји муслимани само живите у заблуди а вас је све мање и мање,пуна вас је њемачка и Скандинавија.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо

06.05.2019 17:59

Па бурлино цртање границе и негирање дрзаве а лицно богацење и примање плате од те исте дрзаве.. Наравно да то изазива револт код других друзе мој..

Name

Пајдо

06.05.2019 18:54

@Војо ти то мислис на Рамиз Салкиц сто је потпредседник републике па прима плацу од српске а пљује је на сваком кораку......па да ту си праву ту се слаземо

Name

16 крајиска

06.05.2019 17:28

Хоце ли ти син Игор у диверзанте као и тата дезертер смецари сеоски треба одговарати за покрадено па фрка незнате гдје ударате

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.05.2019 18:24

Што га опозиција РС не пусти без одговорности са свим богаством да иде Путину у Русију. од тада имаћемо мирну стабилну пуну богаства и нормалног живота у РС.

Name

Тарабици

06.05.2019 17:51

Доци це сверцер цигарета на НАТО тенку, и повест це српски народ у задњу битку, сви срби под једну сљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ је пропао пројекат

06.05.2019 17:53

БиХ постоји само да би политичари могли да краду а Додик је такође политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бихфоралл

08.05.2019 21:17

краду само у РС и то је оцито...

Name

Паз Латиодор

06.05.2019 17:54

Јадан је и тај народ.. у тој Републики Српској и бојега се.. увјек иста прица са њим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук Карадзиц

06.05.2019 22:00

Ти би могао мало и да се описменис. Српски језик прицас, али га не писес правилно.

Name

ре

06.05.2019 17:55

Рат нас је вратио у 19 вијек јос један и мозе те се сликат. Гдје це те ? Ови сто би вас гурнут су обезбједили резерву дрзаву и за себе и за фамилију а и сире. И овај би био 10X крвавији јер тада не би само Срби били наоурузани. маните се националиста и њихове реторике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

друго полувријеме

06.05.2019 17:57

Да, да... говорило се и прије да неце бити рата. Смирите мало Додика са својим изјавамо о неким референдумима, отцјепљена или дрзаву умјесто ентитета, па це се и смањити тензије са друге стране. Било коме да се не свидја у овој дрзави, њему су сиром отворена врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лулзим

06.05.2019 18:57

Па да потпуно си у праву. Врата су сиром отворена.......само је некако смјесно сто казес за ту дрзаву.......дрзаву која је састављена од два ентитета.......тако да искрено да ти казем попи.ким ти се на ту дрзаву

Name

ре за лулзим

06.05.2019 22:32

Стари, ја кад дођем у БиХ и возим се са једног краја на други немам појма који је који ентитет.Само кад улазим и излазим из ње траже пасош.Јес’ сконто пријатељу?

Name

Францо

06.05.2019 18:24

Неце бити потребе за одцјепљене,отици це му сви градјани РС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А јел??

06.05.2019 21:58

А из Федерације неце, је ли? Као ми се несто разликујемо? Код вас плата 1000 евра, а код нас 200?? Ако је тако, онда висе волим да радим у Федерацији, него у далекој Њемацкој, тако бих бар могао куци доци кад хоцу.

Name

ре Ајел???

07.05.2019 12:32

Поштовани комшија, само да знаш није ти далеко ова твоја, ето ја за 900 еура радим цијели мјесец, на руке, али јест да не гријешим са топлим оброком. Осигуран, радно вријеме нормално. Пази ово је у приватној фирми. Мени је стварно жао када неко каже да ради за 500,00 КМ мада мислим да многи лажу, јер шта ћеш, како ћеш живјети са том платом када режије требаш платити 300 д 350,00 КМ. Поздрављам те па се мало распитај имају конкурси па дођи радити ближе је него у Њемачкој.

Name

Ветеран

06.05.2019 18:34

који примитивни коментари а сви иду у прилог домаћим такозваним политичарима за даљни лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноцтурно

06.05.2019 18:59

Јасно сваком иоле паметном цовјеку али је овдје неизоставно ,срби су изабрали цовјека који увијек прозводи тензије ,јел јасно ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wасхингхтон мен

06.05.2019 19:00

Републику Српску признајемо као независну државу,а затим јој препоручујемо да се учлани у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пирага

06.05.2019 19:08

Треба схватит и да Босњаци који зиве у РС могу без РС- а једнако како Срби могу без БиХ.Реално споразум је споразум и тако је како је.Питање је само ако се буде контрирало и даље , а не окренуло зивоту и напредку која це опција побиједит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.05.2019 19:10

Нема више ни значкице.... Ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федерација

06.05.2019 19:27

Значи да што год Миле изјави,Бошњаци треба да искулирају па чак и ако су најцрње увреде у питању.Интересантно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

06.05.2019 19:30

Е мој глупи народе . Могу са нама млатити овако још сто година. Ова ратно хускаска политика пали код ових на власти и ових неписмених који нису видјели ниста даље од кућног прага. Зашто наши људи мислим на србе, муслимане и Хрвате који су отишли из ове назови државе живе нормално. Слажу се иду једни другима на вјерске празнике родјендане Итд . Зато сто добро живе нису оптерећени глупостима. Ста то знаци требају нам добре Плате добра економија нормалан живот . Јака економски РС и јака федерација одма и стабилна БиХ. Знаци лопови и ратно хускаска политика ван. То бази за сва три народа. Незнам коме је до рата од ноалног народа. Живот је тамо гдје се добро живи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паљевина

06.05.2019 19:36

Лупа како би скренуо пажњу са важних лоших ствари које ради. Ваљда мисли да се палимо на то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццццццц

06.05.2019 20:02

Ма НАБИЈЕМ ГА НА К.... И ИЦЕПЉЕЊЕ И РЕФЕРЕДУМ НАБИЈЕМ ГА НЕКМУ СИН РАТУЈЕ ЈАСАМ ОДРАТОВАО БРАТА ИЗГУБИО ДАБИ БИО БЕЗ ПОСЛА МА НАБИЈЕМ ГА СТО ПУТА ОТИСО САМ У СЛИВЕЊЈУ И ПОРОДИЦА МИ СТУЗЕ ЗА МЈЕСЕЦ..НИКАД СЕ ВРАТИТ НЕЦУ..СВЕ ВАС РЕДОМ НАБЈЈЕМ ОЦЈЕПЉЕНЕ мрс

Name

ре цццццц

06.05.2019 21:06

Хвала Богу што си отишао. Ни немој се враћати. Бар смо се једног неписменог ријешили.

Name

Реално ст(р)ање

06.05.2019 20:36

Ово је потпуно тацно да у Републици Српској има БиХ ето само толико колико је мора бити, а то је мозда неки миноран проценат. Ево и недавног примјера који то потврдјује, па да ли ви били уз Давора Драгицевица, или на супротној страни. Кад је 25. децембра био протест па досла ЈЗП Републике Српске, онда се цак ни неки коментари нису могли цути са ниво Бих као дрзаве, а не да саљу војску или несто тако да помазе градјанима (или да помазе полицији, зависи ко је био у праву, сад не улазим у то). Заставу БиХ, као сто реце цовјек, ја не видим нигдје у РС, вец на пасосу кад путујем и то је то, једина ствар сто нас у свијету дозивљавају само као дрзављане БиХ и то је то, али то мени ниста не знаци. И ста има сад БиХ ако је РС унутра или ван? Цак би мозда било и боље и нормалније, онда не би висе пролазиле прице о национализму, не би се могли тренутни политицари вадити на ту прицу и "добијати" сваке изборе (како год и на који год нацин). Ево, владају од рата исти, цак су и у рату били исти. Ста се промијенило? Сем сто народ пропада сваким даном све висе. Само неко негирање, те РС (нико од нас неце пристати да јој се укине ни име ни ниста), а ни ви не треба да пристанете на цијепање БиХ, али ако се овако настави, све води опет у рат и крв, па нека опет све стране изгубе, само мозе бити јос горе, боље неце сигурно. Срецан вам Рамзан муслимани од Србина из РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

06.05.2019 20:51

презивио сам рат у Сарајеву на првој линији код скупштине, тад ми је било од 14-18 год, и 1425 дана провео у подруму, без струје воде и ицега, ко пацови смо зивјели , треба људима објаснити да рат није холивудски филм, ко рамбо, милион метака а њему ништа, него јад биједа, сузе и смрт, ал било прошло и не поновило се више, умјесто да зивимо ко грофови, јер смо богата земља, са планинама, море сат времена, питке воде ко у бајци, не можемо ради триа фантастикуса (бакир, додик, цовић), они милијардери, ми ко овце сиротиња тешка, додик гради не зграду , него насеље у Новом саду, питајте новосадјане, има виле по дедињу, наш Бакир гради по пољинама луксузне апартмане ко у Дубаиу, онај у Мостару има Хоцијенду ко Ескобар од 10 милиона марака, а по зањимању прије рата, месар, токар, и дебил, и нас свадјају и ко не можемо зивјети заједно, питајте свој народ из Сарајевско романијске регје, који сви раде по Сарајеву, да није тога давно би поцркали, је ли их ико дира, омаловазава или провоцира, него заједно викендом лочемо и опијамо се по Сарајеву, мани те се гебелсове РТРС, и њихове ублехе, дај да више зивимо ко људи, у другом свјетском рату је побијено 40 милиона становника, њемачка и француска направили 50 године ЕУ, а ми 30 година послије се још свадјамо, какви су они заштитници својих народа кад дозвољавају, да им ти исти народи иду и перу Швапске старачке гузице и говна, УПАМТИТЕ више ником у Сарајеву не смета РС док је год у БИХ, нит је 9јануар иком сметао док овај није почео провоцирати са отцепљењем, па рахметли Тихић је био на пар прослава 9јан, јесте ли сви ви срби више постали глупи, или бар има неко паметан да каже доста је више, дај да жоивимо ко људи а не ко стока у вјечитој свадји и страху.... ПС. ако додје до покушаја отцепљења, будите сигурну да че бити крвави рат, и онда це баш бити граница на ДРИНИ, јер није ово 92 и ЈНА, па и НАТО је ту стално имају базу у Рајловцу, мислите да це они вама помоци, изгубит чете и ово што и сад имате, зато опет кажем ником у Сарајеву не смета РС док је год у саставу БИХ, и ако ће се моји суградјани срби сигурније осјечати у БИХ ради РС, ми немамо резервну дрзаву тако да чемо се борити до посљедње капи крви... ппс... па вама србима је Чојство некад била светиња, а сад вам овај шверцер и криминалац и психопата кроји судбину и соли памет, па кад је у Сарајеву ишта фалило аутима са београдским или српским таблицама ишта фалило, зато не вјерујте гебелсовој РТРС... поззз велики свим мојим суградјанима и браћи Србима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Сарајлија од блацк росе

06.05.2019 21:14

Како год окренемо ми доњи зар не. Граница на Дрини! Фолови, голови. Е није него на Лапишници. Ето ви толика сила постали. А у Сарајевско/романијског регији нико не ради ништа. Све се сјатило у западно Сарајево. По дану раде а по ноћи пију. Бајке бајке. Док год будете себе сматрали иоле супериорнијима као ти у коментару нећемо пристати ни на шта. И нећемо вам се улагивати. Доћи ћемо на састанак да вам не одговоримо ни на једно питање. И ко вас шиша за шта. И вас и ту вашу хебену и босну и херцеговину.

Name

Лаус_Гоца_БЛ

06.05.2019 21:22

Е свака ти цаст за овај коментар!

Name

Несо

06.05.2019 21:32

ХВАЛА НА ПОКУСАЈУ ДА ОБЈАСНИС ОВОЈ РАЈИ, СЛАЗЕМ СЕ ПОТПУНО СТОБОМ, ГЛЕДАМ СВЕ ТВ КАНАЛЕ И САМ СВОЈОМ ГЛАВОМ МИСЛИМ.. сЛАЗЕМО СЕ И ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗА САРАЈЕВО

Name

Питање

06.05.2019 21:38

Слазем се, свака цаст. РС унутар БиХ, не дирајте у њу, ни ми у БиХ. Али проблем је сто је само 1 посто људи као сто си ти или ја, отидји на портале из Федерације, па види коментаре. И како тако зивјети у миру и у добрим односима?

Name

Ђоле

06.05.2019 22:00

Немам ријечи. Свака ти је ко у Његоша. Нисам бољи коментар прочитао има водину дана. Свака част

Name

Ре

07.05.2019 05:04

Поздрав и свака част за коментар!!!

Name

Домаци

06.05.2019 21:21

Свака цаст за текст... Одавно нисам несто боље процитао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

06.05.2019 21:32

За све оне који причају о рату да кажем да србе те ствари не интересују. Ми имамо државу Републику Српску и до год неби неко кренуо на њено русење рата неће бити, а дали је та држава од неког призната дали је то уопште битно није. Та држава има парламент, владу, полицију, председника, заставу, народ који је сматра и доживљава државом и 85%њених становника не интересује друга држава до РС и Србија. Нама БиХ може а и немора бити као и што је сад и има и нема а Република Србска живи ради и развија се. Ако неко се не слаже с мојим мишљењем нека ме демантује али молим само аргументовано. А потпуна независност и признање ће доћи једног дана и то у миру на један демократски начин једне недеље на референдуму. Које године? Е то је тешко рећи а и није толико битно битно је да постоји жеља, циљ, Сан, и да се политичким средствима стреми ка томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре зоран

07.05.2019 18:14

Зоране, око моје, да ти цико објасни: немате дрзаву РС, имате ентитет РС у склопу дрзаве БиХ. Дрзава не мозе бити дрзава ако је нико не призна, не буди глуп. ево ја себе дозивљавам краљем. направит цу круну од стиропора, одстампати своје паре и пасос, подици ограду око мога двориста, које дозивљавам као своје краљевство. Питање за тебе, тако паметног: јесам ли ја краљ и гдје могу отици са својим пасосем и ста могу купити тим својим парама?

Name

Петyр Баелисх

06.05.2019 21:49

Сад да се одржи референдум о независности гласао бих против. Србин сам, назовите ме издајником, заболе ме. Под број један, граница је толико разуђена да је не би могли чувати све да нас живи и 3 милона у Републици Српској. Маните се ћорава посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коколо

06.05.2019 22:04

Могу ли срби и без кредита, као сто могу без бих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елвир

06.05.2019 22:07

На све и један коментар за вријеме СФРЈ Би се исло на голи оток. Нема отока а богами Ни дрзаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанко

07.05.2019 06:51

овај одмор превисе траје послије првог полувремена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема више коридора

08.05.2019 06:42

Да ли је ико јавио Додику да је мањи ентитет подјељен на два , одвојена дијела и да је он то озаконио ? Тако ако планира да се одвоји њему је лако да иде у своју вилу на Дедињу авионом али свако ко буде путовао из Бања Луке у Београд имаће границу код Брчког јер нема више коридора, Додик потписао, није смјео ни ону анкету коју је назвао референдум да организује у Брчком веч је народ возикао аутобусима да гласа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

08.05.2019 11:01

како казу : газда даје за рат волове, а сиромах синове и кцери... све јасно...не серите...пар људи узима милијарде на супљу прицу...а ви се свадјате..засто не направите зајецно револуцију? сви на улице, не плацај рацуне , па да видис како се све рјесава за десетак дана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцак

08.05.2019 12:48

Брацо Срби, Босњаци и Хрвати. Као прво мора те да схватите једну ствар а то је да смо сви у истим говнима. И код једних и код других а и трецик морталитет је увелико у плусу плус на то долази и масовни егзодус радно способног становниства који не мозе и неце висе да трпи овај зулум којег нам намецу насе патриоте који имају обезбедјенw и пра пра унуцице, док ми кметови не знамо како цемо од 15-тог изгурат. А о некој будуцности насе дјеце и унуцица несмијем ни помислит. Ови фазони са резервним саставима су само повецавање њихове сигурности од тренутка кад народ устане муцне мало главом и крене да бије, да бије бато и да руси и пали. Кад се споменуо резервни састав одмах сам знао да це га формирати а да це и ови из федерације тобоз у заститу Босне формират ал удупло јер је тамо висе народа који треба дрзат под контролом. Све су то њихове игранке које планирају зајдно. Запамтите сто смо глупљи и посвадјанији они су јаци и богатији. Ко је довољно паметан отицице одавде, а ко мисли да це мозда бити боље грдно се вара. ЛП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

08.05.2019 14:41

Какво одцјепљење, за дрзаву требају "му. а" а не ракија!!

ОДГОВОРИТЕ