Супруга Гваида са Милом Ђукановићем

Супруга лидера опозиције у Венецуели Хуана Гуаида, Фабијана Росалес објавила је на друштвеним мрежама фотографију са предсједником Црне Горе Милом Ђукановићем.

Свијет 06.05.2019 | 17:50
Супруга Гваида са Милом Ђукановићем
Фабијана Росалес захвалила је Ђукановићу на подршци.

"Хвала предсједнику Црне Горе Милу Ђукановиц́у за подршку народу Венецуеле. Свијет нас подржава, идемо напред, не губимо наду. Ми имамо подршку међународне заједнице. Наставићемо да радимо на стварању глобалних савеза", написала је Росалес на Тwиттеру, а преносе подгорички медији.

Идентичну поруку и фотографију, насталу на Седона форуму, који сваке године у америчкој савезној држави Аризони организује Мекејн институт, објавила је и на Инстаграму.



Ђукановић је током Седона форума уручио супрузи покојног сенатора Џона Мекејна, Синди, Орден црногорске заставе првог степена, који је сенатор добио прошле године за изузетан допринос црногорској независности и остваривању кључних спољнополитичких циљева Црне Горе, прије свега учлањења у НАТО.

Ђукановић учествује на Седона форуму у Аризони, у САД, на позив Мекејн института за међународно лидерство.

Црногорско Министарство спољних послова саопштило је у јануару да је Црна Гора 26. јануара донијела одлуку да подржи став Европске уније у којем се осуђује продубљивање кризе у Венецуели која је резултирала масовним кршењем људских права и насиљем.

"На тој линији, подржавамо и заједничку изјаву наших европских партнера у којој је исказана подршка предсједнику Националне скупштине Хуану Гуаиду да, у складу с Уставом у капацитету привременог председника, обезбиједи одржавање слободних, демократских и легитимних предсједничких избора", наводи се у том саопштењу министарства.

(Бета)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мацак

06.05.2019 16:55

Ал доби подрску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

06.05.2019 17:57

Само се ви зезајте па ће те видети кад Ђерић Мило дигне авијацију, па нарко гарду и помогне Гваиду има читава Европа да буде снабдевена кокаином а госпођа је дошла тражи азил за Гваида у Чарној Гори

Name

Славица

06.05.2019 17:59

Драга моја,дзаба ти оваподрска,немас ти појма с ким имад посла, боље је бити без подрске него имати посла с оваквим ликовима, бјези сто даљ од овог лика

Name

Јадо

06.05.2019 18:02

Велика те дрзава и .људина подрзасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

06.05.2019 18:41

Дон Мило лиже америчку ципелу не би ли купио још који дан власти, живота на слободи, а можда и самог живота. Он не сме да покаже ни образ, ни достојанство, ни самосталност у одлучивању. Он ме не чуди. Чуде ме они који су, из ситног интереса, за њим запристали. Неће дуго, о јаду ће се забавити.

ОДГОВОРИТЕ