Тражи се притвор Марку Кризманићу

Предложен притвор за осумњиченог за међународно кријумчарење опојних дрога. Притвор је предложен Марку Кризманићу, рођеном 1974. године у Линцу, Аустрија, настањен у БиХ и РХ.

Босна и Херцеговина 06.05.2019 | 15:05
Тражи се притвор Марку Кризманићу
Притвор је предложен због опасности од бјекства осумњиченог, као и опасности да би боравком на слободи могао ометати истрагу, прикривати доказе, те вршити утјецај на свједоке или саучеснике. 

Након испитивања осумњиченог, поступајући тужитељ Посебног одјела за организирани криминал, господарски криминал и корупцију, упутио је према Суду БиХ, приједлог за одређивање притвора за:
-Марка Кризманић, рођеног 1974. године у Линцу, Аустрија, настањен у БиХ и Р Хрватској.

Осумњичени је под истрагом и терети се за кријумчарење око 27 килограма опојне дроге марихуана, те је осумњичен за кривично дјело неовлаштеног промета опојних дрога из чланка 195. КЗ БиХ.

Дрога је откривена и заплијењена на граничном прелазу Градишка, у посебно израђеном скровишту у моторном возилу којим је управљао осумњичени.

Након испитивања осумњиченог, тужилац који је према Суду БиХ упутио приједлог за одређивање мјере притвора из разлога описаних у чланку 132. точке а) и б) ЗКП БиХ, односно због опасности од бјекства, јер осумњичени посједује двојно држављанство, као и опасности да би боравком на слободи мога ометати истрагу, прикривати доказе и вршити утјецај на свједоке или саучеснике.

Истрага у предмету се интензивно наставља, саопштено је из Тужилаштва БиХ

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аскер

06.05.2019 15:23

Битно је сазна од когс је узето и за кога је вожено искрено,то Марково није он је само покусна будала...није но свјестан ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р8

07.05.2019 00:46

СТА КАЗЕ МАРКО КОЈЕ НАБАВЉАЦ КОЈЕ ПОРУЦИЈО И ЗА КОГА ЈЕ НАМИЈЕЊЕНА ЈАДНА НАСА МЛАДОСТ ЈАДНА Е ОВО ДРУСТВО НУДИ МЛАДОЈ ДЈЕЦИ ПО КАФАНАМА НОЦНИМ КЛУБОВИМА И КОЦКАРНИЦАМА ЗЕМЉО БЕЗ ЗАКОНА ЗЕМЉО КРИМИНАЛА

ОДГОВОРИТЕ